Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bu ne benim kuzenim güneşin alninda uyurken yanına biri plastik sandalye koymuş.Sandalye yatan adamin birazina gölge yapmış, Eki Görüntüle 3118191 hem de böyle bir sandalye, kendini gölge yaptığı yerlerin beyaz kalması yetmediği gibi delikli yerleri var ya, oradan da güneş girmis, oralar bronzlasmis.
Bilmiyorum anlatabildim mi ama görenin gülmeden duramadigi bir yanık olmuştu.
Ama bir süre sonra açılıyor ister istemez. İki hafta sonra belli bile değildi o şey.
Size de tavsiyem gidin bir gün doya doya yanın, hatta bronzlastirici falan sürün . Daha da bir iz bellli olmaz.
Geçmiş olsun
Ne zaman oldu bu güneş yanığı
1 hafta olduNe zaman oldu bu güneş yanığı
Havuç yağı denedim ona rağmen böyle olduİp baskı gibi olmuş
Normalde amele yanığı denen iz geçiyor mu kışın falan?
Bronzlaştırıcı krem denesen nasıl olur acaba?
Neden oldu sizce1 hafta oldu
Bilmiyorum ne yapıcam bir fikrim yokNeden oldu sizce
Denizden çıkınca kurulandınız mı ıslak olarak güneşlendinizBilmiyorum ne yapıcam bir fikrim yok
Kese? Sonrası kantaron yağı gece.
PuhahahahahaAy bu ne benim kuzenim güneşin alninda uyurken yanına biri plastik sandalye koymuş.Sandalye yatan adamin birazina gölge yapmış, Eki Görüntüle 3118191 hem de böyle bir sandalye, kendini gölge yaptığı yerlerin beyaz kalması yetmediği gibi delikli yerleri var ya, oradan da güneş girmis, oralar bronzlasmis.
Bilmiyorum anlatabildim mi ama görenin gülmeden duramadigi bir yanık olmuştu.
Ama bir süre sonra açılıyor ister istemez. İki hafta sonra belli bile değildi o şey.
Size de tavsiyem gidin bir gün doya doya yanın, hatta bronzlastirici falan sürün . Daha da bir iz bellli olmaz.
Geçmiş olsun
Hayır ne işe yarıyorKese? Sonrası kantaron yağı gece.
İnşallah geçer iz kalmasından korkuyorumBenim de bu şekilde kaldı .tam 1 ay oldu ama geçmedi hala.
çok aşırı yanmıştım bende güneşte kaldım ve güneşte denize girdim
İz kalması beni tedirgin ediyorCilt tipinize ilgili olabilir mi?
Benim de başörtüden dolayı bir kere garip bir şekilde yanmıştı korkutmak gibi olmasın ama 3 sene içinde ancak geçti. Normalde de cildim renk eşitsizliklerine çok müsait zaten. O sebeple çok şaşırmadım.
Şu anda nemlendirin normal bakımınızı yapın. O dönem öğrenciydim 10 sen önce oriflamedan beyazlatıcı bi sabun almıştım kışın gelince onu kullanmıştım. Sonrasında da canım la roche poseyin güneş kremşnden de şaşmadım.
Islak olarak güneşlendim ondan mı acabaDenizden çıkınca kurulandınız mı ıslak olarak güneşlendiniz