Güneş Kremleri Güneşsiz bronzlaşmak için önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma

lurci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
327
1
Güneşe çıkmadan bronzlaşmak istiyorum ama kahretsin ki şehrimde solaryum merkezi yok :/ otobronzanlar kullanıcam ama her kafadan bi ses çıkıyo awonun warmş magic tan onu diyolar sewiz yağı mendilleri warmış onları diyolar lorealin warmış güneşsiz bronzlaştıran kremi onu diyolar bi türlü karar weremedm ya kullanan war mı aramzda bi yardım etseniz :/

bence avonu boşver arkadasım kullanmıştı memnun kalmadı ben niveanınkini kullanmıştım geçen yaz.. eşit miktarda sürünce gayet güzel oluyor

dove nın kremi var canım bildigim kadarıyla ama krem yerine sprey olanından kullanmak daha iyi cünkü kremde dalgalanmalar oluyor...:26::44:

watsonsta solaıt dıe bronzlastrıcılar var ben mendılını almıstım fıyatı cok uygundu 4-5 tl gbi mezunıyetımde kullandm ben begendım

niveanın mendil bronzlaştırıcıları var ben 3,5 tlye aldım bacaklarıma sürdüm güzel ama bence üst üste 3-4 mendili sürmek dahada bronzlaştırır gibi geliyo banaa :KK70: avon kremi kullanmıstım eşit dağıtmadığım için leke gibi kalmıstı ama sürmeye alısınca cok güzel olmustu bikini izlerimi falan kapatıyordum yine ondanmı alsam acbaaa ddiyorm

X