Lekeler, Çiller Güneşlenmek ve Lekeler???

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

epilogue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
17
0
39
Kızlar ben uzun zamandır tretin kullanıyorum ve sivilce oluşumu neredeyse yok denecek kadar az, cildim güzelce soyuldu, rengi açıldı, bazı lekeler geçti. Fakat artık öyle bir noktaya geldim ki tretin artık soymuyor, sanki yüzümde soyulacak tabaka kalmadı ve cildimdeki kırmızı lekeler sanki derimin kendi rengi gibi..Soyulmuyorlar kesinlikle. Bu haftasonu da tatile çıkacağım, güneşlenirim diye düşünürken aklıma geldi: acaba iyi bir güneş kremi alsam, güneşlensem, cildim bronzlaşsa o lekeler biraz da olsa yok olur mu? :çok üzgünüm:

sakın güneşe çıkma.o soyulan yerler kalıcı lekeler haline gelebilir.en iyisi bir doktordan fikir al

bencede arkadaşı m sakın çıkma çok dikkat et en az 50 faktörlü krem al seba med i tavsiye ederim soydurma cildi hassaalaştırıo çabuk enfekte olabilir yanabilir yüzün.. offf ben düşününce bile bi tuhaf oldum...

sensizmiasla, canım, cildimde en ufak bir hassaslaşma dahi yok nedense o yüzden böyle bir şey düşünmüştüm

Zaten tretin gibi soyucu kremleri kullanırken güneşe maruz kalma durumu olursa muhakkak yüksek faktörlü güneş kremi kullanmanız gerek yeniden leke olabilme ihtimali bir yana sonuçta cildiniz bronzlaşırken çillerinizde koyulaşacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…