• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GunesinKizi Çeyiz Yapacak :) Bir Yardımcı Olun Hadi Kızcenize :) ve bir kaç cicisi :)

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
evet kızlar 2. yılını devirdiğim ilişkimde ee artık evlilikte yaklaşınca çeyiz düzme merasimine girişeyim dedim ama -ama diyorum- bana bu işin minimum maliyeti nedir ? herşeyi bir yerden alsam daha mı ucuz yoksa ayrı ayrı yerlerden mi almalıyım nelere öncelik vermeliyim bunları anlatacak deneyimli ablalarımdan-arkadaşlarımdan yardımlar bekliyorum. aşağıdaki gibi bi çeyiz listem var buyrun sizde bakın . bide aldığım 3 parça nevresim takımı .eeee tabi anneminde el emeği işlerini saymak lazım ... ama bunlar çok az hadi buyrun beraber bakalım önceliklerimize
$bold_murdum_sayfa152-378x380.webp
$ditsy kýrmýzý_sayfa40-378x380.webp
$hena mor_sayfa47-378x380.webp
$983851_340140642755164_532458335_n.webp

hayırlı olsun güzel telaşlar bunlar sıkıntısız atlatırsın inşallah

genelde kampanyaları takip et ben öyle yapıyorum çeyiz için tonlarca para harcamana gerek yok karaca emsan hisar markalarının kampanyaları var yemek takımı kahvaltı takımı tencere seti çatal bıçak takımı olan çeyiz setlerinden alabilirsin. Kalan parçaları indirimleri takip ederek alırsın nevresim takımı battaniye yatak örtüsü gibi ürünleri taç linens kampanyasından alırsın her ay düzenli olarak kampanya yapıyor mutlaka takip et çeyiz listesini ihtiyacına göre kendin oluşturabilirsin hem böylece fazla ıvır zıvır almamış olursun

hayırlı olsun güzel telaşlar bunlar sıkıntısız atlatırsın inşallah

genelde kampanyaları takip et ben öyle yapıyorum çeyiz için tonlarca para harcamana gerek yok karaca emsan hisar markalarının kampanyaları var yemek takımı kahvaltı takımı tencere seti çatal bıçak takımı olan çeyiz setlerinden alabilirsin. Kalan parçaları indirimleri takip ederek alırsın nevresim takımı battaniye yatak örtüsü gibi ürünleri taç linens kampanyasından alırsın her ay düzenli olarak kampanya yapıyor mutlaka takip et çeyiz listesini ihtiyacına göre kendin oluşturabilirsin hem böylece fazla ıvır zıvır almamış olursun

nerden takip edebilirim bunları onu sorayım . bir anda toplu almamın imkanı yok mecburen taksit usulü alacağım ona göre bişeyler yapmam lazım :ssz::ssz:

nerden takip edebilirim bunları onu sorayım . bir anda toplu almamın imkanı yok mecburen taksit usulü alacağım ona göre bişeyler yapmam lazım :ssz::ssz:

sitelerine üye ol kampanyalarını mail ile gönderirler mesela mutfak eşyası için esseyi takip edebilirsin limango trendyol markafoni gibi siteleride incele büyük marketlerin kataloglarını takip et mutlaka her ay çeyizin için bir miktar bütçe ayır ona göre bir parça alırsın

sitelerine üye ol kampanyalarını mail ile gönderirler mesela mutfak eşyası için esseyi takip edebilirsin limango trendyol markafoni gibi siteleride incele büyük marketlerin kataloglarını takip et mutlaka her ay çeyizin için bir miktar bütçe ayır ona göre bir parça alırsın

teşekkürler canım bilgilendirmen için :54::54:

öncelikle hayırlı olsun canım... kendine o liste içinden neyden kaçar adet alabilegin bi liste yap ve acil olanları yapmaya çalış.sonra linens de english home da kampanyalar oluyo onları takip et.internetttende takip edebilirsin tatlım...

evet kızlar bu kadar zaman geçmesine rağmen ancak ve ancak nevresim takımlarımı tamamlayabildim 4 adet nevresim takımım oldu . yani aşağıdaki listeye bir yenisi olarak şu nevresimim eklendi.
$FB,4907,43,karaca-home-cift-kisilik-orgu-battaniye-fine-nar-cicegi-battaniyeler-karaca-home-...webp
çok severek ve beğenerek aldım . asıl amacım ilk olarak ev tekstili sıralamasındakileri bitirmek mutfak en son benim için . çünkü mutfakta herşeyi son modeline göre almak istiyorum. tekstildeki setlerde ise biliyorum ki zevkim hiç değişmeyecek şimdi bana birazcık yardımcı olur musunuz ? sizce sırada ne var ne almalıyım ? nerde daha uygundur ? hangi markanın olmalı ?

Eklentiler

• $ditsy kýrmýzý_sayfa40-378x380.webp
    $ditsy kýrmýzý_sayfa40-378x380.webp
    23 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Back
X