- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
bencede birde o yılan karı varya alının anası oda haluga aşıkAma haluk ve melisa olayı tek taraflı değil karşılıklı birseyler olmuş belli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede birde o yılan karı varya alının anası oda haluga aşıkAma haluk ve melisa olayı tek taraflı değil karşılıklı birseyler olmuş belli.
Izledim. Tuğçe ve melisa nazlıya nasıl davranıyor. Fragman güzeldi ama.
bende hiç ekşın yok fragmanda :/Izledim. Tuğçe ve melisa nazlıya nasıl davranıyor. Fragman güzeldi ama.
Dizinin sonunda olur.bende hiç ekşın yok fragmanda :/
bide arabayı öyle yavaş sürüyor ki babasını nasıl ezecek merak konusuyine ekşın yoktu,
ali seline 1 gün araba kullanmayı öğretti, hemen trafiğe çıktı, ali selinin 2 adım arkasında ama selin aliyi görmüyor. anlamsız
Zafer bana tecavüz etti diyor ama ondan başka birşey çıkacak bence.şu haluktan çok sıkıldım bu bölüm anladık adam sıyırmış
haluğun annesi melisanın siyah saçlı haliymiş ondan demek ki bu melisa takıntısı
evet ondan delirdi de her zamanki halleriZafer bana tecavüz etti diyor ama ondan başka birşey çıkacak bence.
Fragman çıktı .
Bence tecavüz eden zafer değil nedense.evet ondan delirdi de her zamanki halleri
bence zafer ettiBence tecavüz eden zafer değil nedense.
Hem tecavüz etmiş olsa geçen bolumlerde güneş mutlu gibiydi bazı yerlerde. Güneş ve zafer eve giderken mesela. Ahmet onun resmini çizdiği yerde .