- 28 Ocak 2009
- 33.741
- 54.981
Savaş belkide halugun oğlu çıkarmış.savaşta rananın oğlu değilmiş, kim kimden olma kimden doğma belli değil. yalan rüzgarı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Savaş belkide halugun oğlu çıkarmış.savaşta rananın oğlu değilmiş, kim kimden olma kimden doğma belli değil. yalan rüzgarı gibi
güneş ilk zamanlar zaferle evlenmeye hevesliymişheeee ben orayı görmedim tamam o zaman :))))
konu çözülmüş.
melisaya uyuzummmm
olacağına bakSavaş belkide halugun oğlu çıkarmış.
Melisanin anlattığı hikayede sacmaydi başka birşey bul bari yok klinikte yatmış falan klinik masrafini kim karşıladı peki değil mi sonuçta 17 yaşında. O tarihlerde.aynen bende en çok onları beğendim özellikle alinin o sürekli yumrukladığı sahne çok duygulandırıcıydı
savaşa bende çok kızmıştım nazlıyı üzdüğü için neyse ki sonra toparladı
Isim konusu da farkliymis gerçek nedeni sadece güneş ve zafer biliyor. Güneşte yalan söylemiş geçen bölüm.güneş ilk zamanlar zaferle evlenmeye hevesliymiş
eski zaman hatıralarında zafer bunu eve kapatıyor kötü kötü bakıyor
sonrasında onunla evlenmemek için evden kaçıyor
ismini değiştiriyor
sonrasında çocukları aldırmak istediği bir sahne var ikiz bunlar deyip vazgeçiyor
eve dönüyor
gerçi dizi bu belli olmaz reyting uğruna sonradan saçma sapan çevirebilirler
melisadan kim nefret etmiyor ki zaten
bismillaholacağına bak
hakket bu kırgın cicekelrIsim konusu da farkliymis gerçek nedeni sadece güneş ve zafer biliyor. Güneşte yalan söylemiş geçen bölüm.
Nedense bilmiyorum ama ama bu bölüm. Zafer masum gözüktü. Güneşi uyarmasi falan.
Rana evlat edinmis.savaş kimin oğlu bilen var mı ben evlatlık diye düşünüyorum ama
bak gör o işin içinden bir şey çıkar o kadına haluk bir şey yapmıştır kesinRana evlat edinmis.
Annesi doğru ise intihar etmiş gözlerinin önünde haluk kavga esnasinda söylemişti.
Rana haluk yüzünden sevdiği adam ile evlenmemis haluk evlilik sözleşmesi istemiş adamda imzalamamis terk etmiş.
Savaş biliyor zaten evlat edinildigini ama halugun bu kadar öfke duyması sadece melisa yüzünden mi orası tuhaf.
hakket bu kırgın cicekelr
paramparça
güneşin kızları
aynı anda kötü oldu dün devrelerim yandı
hiç birine bakmadım netten sakın izlicem
Paramparçayi hiç izlemedim.
Kırgın çiçekleri izliyordum ama aynı gün olunca güneşin kizlari daha ağır bastı.
Kırgın çiçekleri de tekrar dan artık bakarım.
bence haluk ağır hastayahu haluk hani güneşe aişıktı
melisayada yanıkmış bu herif :s
evet şimdi melisaya yalvarmasını gördümbence haluk ağır hasta
ama mantık hatası var, senelerdir güneşe aşık, resimler falan biriktiriyor ne oluyorda o arada melisa giriyor arayaevet şimdi melisaya yalvarmasını gördüm
hasta ötesi hemde
adam çapkkın şizofrenama mantık hatası var, senelerdir güneşe aşık, resimler falan biriktiriyor ne oluyorda o arada melisa giriyor araya
Ama haluk ve melisa olayı tek taraflı değil karşılıklı birseyler olmuş belli.evet şimdi melisaya yalvarmasını gördüm
hasta ötesi hemde