Güneşin Kızları Kanal D

Ay benimde kafamda ayni sorular var Selinde az degil ya intikam konusunda. Hos tugceye az bile.
Yanliz anlamadigim Aliye niye sikayet ediyosun beni anneme sikayet etmis diye.
Orda Ali az bile olmus hak ettin deseydi keske tam kapak olurdu.

"o ne özgüven o" diyesim geldi orda tuğçeye hadsiz inş bu olaydan br yolunu bulup kurtulmaz çıkar diziden

12. Bölüm fragmanı.

Geçen eklediğim fragman da 12 bu da.Anlamadım yahu.Bu 13 olacaktı ya neyse.

Ayy izleyemedim dün bebekle. Ne oldu türkan kimlik degistirdi ondan sonra gecmisi hatirliyodu ki kalkmak zorunda kaldim. Merak ediyorum birisi özet gecebilir mi

Güneşin hikayesini daha aksiyonlu bir şey bekliyordum dizi fanlarının ikiz hikayesi daha başarılı bence.
o herif türkana niye tecavüz etti orası da saçma kız zaten evlenmek istiyor e adamda evlenmek istiyordu görüntülere göre ev yapmış türkana gösteriyordu niye böyle bir şey yaptı ki. senaryoyu toplamak için adam evlenmek istemiyormuşta türkanın babası adamın boğazına bastı diye kabul etmiş gibi bir sahne daha çekmeleri lazım. geriye 2 gizem kaldı biri melisanın hikayesi biri güneşle haluğun hikayesi.

ahmetin hikayesi de boş gözüküyor teee bilmem ne zaman deniz kenarında gördüğü güneşin resmini yapmış bir tanışıklık bir şey yok gözüküyor ileri bölümlerde bir değişiklik olmazsa. ben dün yediğimi unutuyorum adam 17-18 sene önce çizdiği gözleri hatırlıyor ben bu gözleri daha önce de çizdim diyor. hafızaya şapka çıkardım.

selinin montajladığı görüntüler muhtemelen tuğçenin eline geçer öyle kapanıp gideceğini sanmıyorum. tuğçenin istanbulda kalması için annesi selinden özür dilemesini istemişti. özür dilemek yerine görüntüleri koz olarak kullanabilir.

Dizide güneş geçmişi hatirlarken babasının yanında ki adam farklıydı güneşin elini tutup o eve götüren farklıydı. Ben birbirine benzetmedim.
Ben bir ikiz sahnesi bekliyordum ahmet o iki ze aşık olmuş olsun vs hala bekliyorum gerçi. Ayrıca bence ahmetin çizdiği tablo güneşin şimdi ki hali gencligiyle alakası yok.

Gunes ilgili bir anne gibi duruyor ama bence değil. Kızının videosu internete düşüyor hiç görmüyor bence bilmesi gerekti.

Perinin bu kadar iyi olmasida doğru değil aslında biraz mesafeli olsa güzel olurdu zaferle(babasi) ile arkadaş modunda olması ondan hediye kabul etmesi bulusmak için sözleşmesi doğru değil sonuçta kız babasını olduğunu bilmiyor.sonuçta bir yabancı.

13. Bölüm 2. fragman.

orası hakketen saçmaydı çizdiği tablo şimdiki hali hayaldeki bambaşka bir tip

bambaşka bir yer

Melisa ve Haluk arasında neler olmuş öyle kızı yaşında ama bence tek taraflı değil sanki melisada karşılık vermiş haluga rananin konuşmasından öyle anladım. Zaten Mertin karakter tanitiminda yazıyordu kardeşini melek zannediyor ama çok yanılıyor masum değil bence.

Güneşte geçen bölüm haluga doğruyu soylememis isim konusunda gerçek neden bakalım ne zaman ortaya çıkar.

Ahmet güneşe aşık tabloyu cizerken aşık olmuş bence burasi saçma olmuş. Bakalım güneş .ahmet aşkı olur mu?

Sevilayin omzunda güneş dövmesi mi var?
Acaba güneşle bir alakası mi var.

haluk ağır sapıkmıymış acaba? yoksa melisada da bi işler varmı. çünkü haluk çok önceden beri güneşe takıntılı melisa ne alaka yani?
bu arada ahmetin güneşi çizdiği resimde güneşin üzerinde düz krem bi elbise var, resimde mavi çiçekli elbise.

dağ fare doğurdu. haluk her şey olabilir bence ama sübyancı ııh olmaz. daha orjinal bir hikaye bekliyordum olmadı. haluk teeee bilmem ne tarihinden beri güneşe takmış kafayı resimlerinden arşiv yapmış. ne demiş yani kendi kendine dur şu benim yeğenin kız arkadaşına da mı yazılayım demiş. rananın ben seni uyardım demesinden melisanın da çok masum olmadığını anlayabiliyoruz. senaryo hafif patladı bence.

melisa kilo vermiş sanırım yüzü daha zayıf gözüküyor ilk bölümlere göre. hemen de nasıl nazlıya ayar veriyor "artık ben geldim taammı savaş benim ayağını denk al." demeye getirdi işi. sen o kadar ortadan kaybol sonra savaş benim oldu güzelim. nazlı ne kadar yonttu savaşı biliyor musun sen. ilmek ilmek işledi resmen.

kurguda azcık sıkıntı vardı ali bir anda mertlerin evinden boks ringine ışınlandı. daha herkes mertlerin evindeydi melisa yeni açıklama yapmıştı nazlı selin konuşması boks mçından hemen sonra geldi yani daha o evdeydiler.

selinin alişi her zorlaması kendisini zora düşürüyor. alişi zorladı cd konusunda. cd tuğçenin eline geçti. zaten böyle bir şey olacağı belliydi. tuğçe önümüzdeki bölümlerde de bizlerle malesef. o cd yi ilerleyen bölümlerde emre de izleyebilir gibime geliyor. arkadaş kırıp atsanıza şu cd yi ne saklıyorsunuz yahu. sanki milli servet aman saklayın. birde tuğçe o siyah elbise facia bir daha giyme bir dekolte ancak bu kadar çirkin durabilir halbuki gayet güzel bir kızsın.

güneş çok pis faka bastı. artık haluk aka kara dese inanmak zorunda hissedecek kendini. haluk ta bu durumu kullanacaktır muhtemelen.

zafer yerine daha kötü tipli bir adamı seçselermiş daha iyi olurmuş. adam bana hiç kötü biri gibi gelmiyor. birde zaferde güneşte kızlardan hep çoğul olarak bahsediyor kızlarım/kızların tüm kızlar zaferden mi bu durumda.

periyle sevgilisinin tüm diyaloğu köpekler üzerinden. başka bir şey bulamıyorlar mı bu çocuklara konuşacak. kitaptan konuşsunlar müzikten konuşsunlar ne bilim başka bir şeylerden konuşsunlar.

haluk ben buradan tam inanamıyorum senin değişmek istediğine ev halkı geçmiş tecrübelerine bakarak tabi ki inanmakta zorlanır. dilinde tüy bitti ben değiştim demekten ama yalancı çoban muamelesi görmekten de kurtulamadın.

bu ahmetle inci nasıl evlenmiş çözemedim. hadi inci hamile kaldı evlendi desem çocukları da yok. hamile kaldı evlendiler sonra çocuk düştü desem ahmet bu karakterde bir kadını daha önce boşanmalıydı. bence dizideki en büyük gizem ahmet inciyle niye evlendi. :-D

alişe üzüldüm bu bölüm o duygudan bu duyguya koştu. bir yandan emreye üzülüyor bir yandan ayrıldılar diye seviniyor. bir yandan babasıyla uğraşıyor. işin uzmanından yumrukları yiyip yerde kaldığı sahnede içimden bir ay yazııık geçti. üzülme aliş sende iyi vurdun. toparlarsınız inşallah babanla diyeceğim ama babanın geçmiş vukuatı o kadar çok ki teker teker çıkıyorlar ortaya.

nazlıyı bu bölüm minimum bebek konuşması yapması nedeniyle beğendim. her ne kadar abla rolünü kendine biçmiş olsa da selini daha havai gösterseler de asıl eserek akıllı olan nazlı. mantık yerine duyguları ne derse onu yapıyor hem kendini hemde karşısındakini zor durumda bırakıyor. sonunda ilk resmi kısa-uzun öpücüğünüzü de verdiğinize göre dağılabiliriz. melisa daha çeşitli çoraplar örecektir başınıza ama şimdilik mutluluklar.

Melisada masum değil bence rananin konuşması ve Mertin karakter tanitiminda yazıyordu kardeşini melek zannediyor ama çok yanılıyor bu bana masum olmadığını gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…