- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Ay benimde kafamda ayni sorular varSelinde az degil ya intikam konusunda. Hos tugceye az bile.
Yanliz anlamadigim Aliye niye sikayet ediyosun beni anneme sikayet etmis diye.
Orda Ali az bile olmus hak ettin deseydi keske tam kapak olurdu.
Dizide güneş geçmişi hatirlarken babasının yanında ki adam farklıydı güneşin elini tutup o eve götüren farklıydı. Ben birbirine benzetmedim.Güneşin hikayesini daha aksiyonlu bir şey bekliyordum dizi fanlarının ikiz hikayesi daha başarılı bence.
o herif türkana niye tecavüz etti orası da saçma kız zaten evlenmek istiyor e adamda evlenmek istiyordu görüntülere göre ev yapmış türkana gösteriyordu niye böyle bir şey yaptı ki. senaryoyu toplamak için adam evlenmek istemiyormuşta türkanın babası adamın boğazına bastı diye kabul etmiş gibi bir sahne daha çekmeleri lazım. geriye 2 gizem kaldı biri melisanın hikayesi biri güneşle haluğun hikayesi.
ahmetin hikayesi de boş gözüküyor teee bilmem ne zaman deniz kenarında gördüğü güneşin resmini yapmış bir tanışıklık bir şey yok gözüküyor ileri bölümlerde bir değişiklik olmazsa. ben dün yediğimi unutuyorum adam 17-18 sene önce çizdiği gözleri hatırlıyor ben bu gözleri daha önce de çizdim diyor. hafızaya şapka çıkardım.
selinin montajladığı görüntüler muhtemelen tuğçenin eline geçer öyle kapanıp gideceğini sanmıyorum. tuğçenin istanbulda kalması için annesi selinden özür dilemesini istemişti. özür dilemek yerine görüntüleri koz olarak kullanabilir.
Ali babasina yumruk attı maç bahçesine intikam alıyor.13. Bölüm 2. fragman.
orası hakketen saçmaydı çizdiği tablo şimdiki hali hayaldeki bambaşka bir tipDizide güneş geçmişi hatirlarken babasının yanında ki adam farklıydı güneşin elini tutup o eve götüren farklıydı. Ben birbirine benzetmedim.
Ben bir ikiz sahnesi bekliyordum ahmet o iki ze aşık olmuş olsun vs hala bekliyorum gerçi. Ayrıca bence ahmetin çizdiği tablo güneşin şimdi ki hali gencligiyle alakası yok.
Hesaplaşma zamanı.Ali babasina yumruk attı maç bahçesine intikam alıyor.
Bir bedeli var.Hesaplaşma zamanı.
Melisada masum değil bence rananin konuşması ve Mertin karakter tanitiminda yazıyordu kardeşini melek zannediyor ama çok yanılıyor bu bana masum olmadığını gösteriyor.haluk ağır sapıkmıymış acaba? yoksa melisada da bi işler varmı. çünkü haluk çok önceden beri güneşe takıntılı melisa ne alaka yani?
bu arada ahmetin güneşi çizdiği resimde güneşin üzerinde düz krem bi elbise var, resimde mavi çiçekli elbise.