- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
evet selinin kamera sahnesi abartıydı bence, ben savaşla nazlı o odaya girer, savaş nazlıya ilanı aşk eder herkes öğrenir gibi düşündümBu son bolumleri izlenecek gibi değil.. Çok abarttılar işi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet selinin kamera sahnesi abartıydı bence, ben savaşla nazlı o odaya girer, savaş nazlıya ilanı aşk eder herkes öğrenir gibi düşündümBu son bolumleri izlenecek gibi değil.. Çok abarttılar işi
Aslında sanki ilk oda gibi degilmiydi. Sanki oda sonradan değişmiş gibi .ben de senin gibi düşündüm aslında savaş ve Nazlı o odaya gider diye.evet selinin kamera sahnesi abartıydı bence, ben savaşla nazlı o odaya girer, savaş nazlıya ilanı aşk eder herkes öğrenir gibi düşündüm
evet selinin kamera sahnesi abartıydı bence, ben savaşla nazlı o odaya girer, savaş nazlıya ilanı aşk eder herkes öğrenir gibi düşündüm
Ben beğendim ya atraksiyon dolu
Nazlı ve savaş aşkı asıl bence melisanin gelisinden sonra olur. Aslında mert Nazlı dan hoslandiydi bir ara ona ağırlık vermeleri gerek bence ki savaş kıskansin.
evet selinin kamera sahnesi abartıydı bence, ben savaşla nazlı o odaya girer, savaş nazlıya ilanı aşk eder herkes öğrenir gibi düşündüm
Ya da tam öpüşme olacakken Peri nin bagirma sahnesi.olurmuş Ya da savaş nazlıyi oradan gotururken olurmuş. Tabi nazlıyi hickirik tutar.hahah nerden aklına geldi ya bence onlar tam sevgili olma adımı attıklarında yani bu bölüm başında öpüşme olabilir bölüm ortalarındada melisa gelir ilişki başlayamadan biter
aynı şeyi düşündüm bende. herkes savaşla nazzlıyı izleyecek sandım ama olmadı.
ama kapı kitliydi ki nasıl görüncek.Ya da tam öpüşme olacakken Peri nin bagirma sahnesi.olurmuş Ya da savaş nazlıyi oradan gotururken olurmuş. Tabi nazlıyi hickirik tutar.
Oda sahnesinde herkes öyle düşündü. Nazlınin girdiği oda kameranın olduğu odaya benziyordu.
Savaş melisanin hayalini Sandığı yer gercekti heralde melisa ona göründü.
Bahçe kapısından girmiş olabilir. Nazlınin çıktığı yerden belkide onlardan önce odaya girdi.ama kapı kitliydi ki nasıl görüncek.
ayrıca melisa maskeyi takınca hiç tanınmadı sankii
Ya da tam öpüşme olacakken Peri nin bagirma sahnesi.olurmuş Ya da savaş nazlıyi oradan gotururken olurmuş. Tabi nazlıyi hickirik tutar.
Oda sahnesinde herkes öyle düşündü. Nazlınin girdiği oda kameranın olduğu odaya benziyordu.
Savaş melisanin hayalini Sandığı yer gercekti heralde melisa ona göründü.
göründü gibi hissedildi ama sanmıyorum hiç kapı sesi falan gelmedi
göründü gibi hissedildi ama sanmıyorum hiç kapı sesi falan gelmedi
Kadın gününe dönmüş burası
Gorunmuste olabilir bizi aptal yerine koymayi seviyolar.
Dizide bi yerde Savasla Melisanin kardesi dertlesiyo.
Melisa uzaktan seyrediyo, sanki konusulani duyuyomus gibi agliyodu.
Ya ben bazen dibimdekini zor duyuyorum.
10 metre uzaktakini nasil duyuyo, nasil bir kulagi var sastik kaldik biz izlerken
çay kahve eksik
farkedilmiyor mu sanıyorlar bilmiyorum ki ama orası çok bariz saçmaydı. e yaş meselesi var. mantık hataları var yani özellikle bu bölümde
ali'nin videonun sonuna kadar beklemesi var ki hala çok saçma geliyor Haftalardır tanıtılan ali gider o kabloyu koparırdı
birde bu sefer 10 gün bekleyeceğiz ya 3 fragman çıkar inş
Kısır börek poğaça falanda eksik
çay kahve eksik
farkedilmiyor mu sanıyorlar bilmiyorum ki ama orası çok bariz saçmaydı. e yaş meselesi var. mantık hataları var yani özellikle bu bölümde
ali'nin videonun sonuna kadar beklemesi var ki hala çok saçma geliyor Haftalardır tanıtılan ali gider o kabloyu koparırdı
Emre bile o sahnede aliden daha iyiydi çocuk gelir gelmez herkesi kovdu.O sahnede en az tuğçe ve Didem kadar alıde suçlu. Sonuçta tugceye tanıyor kızİda zorla getirdi.çay kahve eksik
Yeni fragman gelmiş savnaz la izledin mi.evet evettt bencede