Güneşin Kızları Kanal D

evet selinin kamera sahnesi abartıydı bence, ben savaşla nazlı o odaya girer, savaş nazlıya ilanı aşk eder herkes öğrenir gibi düşündüm :KK70:
Aslında sanki ilk oda gibi degilmiydi. Sanki oda sonradan değişmiş gibi .ben de senin gibi düşündüm aslında savaş ve Nazlı o odaya gider diye.:KK53:

Nazlı ve savaş aşkı asıl bence melisanin gelisinden sonra olur. Aslında mert Nazlı dan hoslandiydi bir ara ona ağırlık vermeleri gerek bence ki savaş kıskansin. :KK53:

hahah nerden aklına geldi ya :KK70: bence onlar tam sevgili olma adımı attıklarında yani bu bölüm başında öpüşme olabilir bölüm ortalarındada melisa gelir ilişki başlayamadan biter :KK51:

evet selinin kamera sahnesi abartıydı bence, ben savaşla nazlı o odaya girer, savaş nazlıya ilanı aşk eder herkes öğrenir gibi düşündüm :KK70:

aynı şeyi düşündüm bende. herkes savaşla nazzlıyı izleyecek sandım ama olmadı.:KK11:

hahah nerden aklına geldi ya :KK70: bence onlar tam sevgili olma adımı attıklarında yani bu bölüm başında öpüşme olabilir bölüm ortalarındada melisa gelir ilişki başlayamadan biter :KK51:

aynı şeyi düşündüm bende. herkes savaşla nazzlıyı izleyecek sandım ama olmadı.:KK11:
Ya da tam öpüşme olacakken Peri nin bagirma sahnesi.olurmuş Ya da savaş nazlıyi oradan gotururken olurmuş. Tabi nazlıyi hickirik tutar.:KK53:
Oda sahnesinde herkes öyle düşündü. Nazlınin girdiği oda kameranın olduğu odaya benziyordu.
Savaş melisanin hayalini Sandığı yer gercekti heralde melisa ona göründü. :KK53:

Ya da tam öpüşme olacakken Peri nin bagirma sahnesi.olurmuş Ya da savaş nazlıyi oradan gotururken olurmuş. Tabi nazlıyi hickirik tutar.:KK53:
Oda sahnesinde herkes öyle düşündü. Nazlınin girdiği oda kameranın olduğu odaya benziyordu.
Savaş melisanin hayalini Sandığı yer gercekti heralde melisa ona göründü. :KK53:
ama kapı kitliydi ki nasıl görüncek.
ayrıca melisa maskeyi takınca hiç tanınmadı sankii :KK70:

göründü gibi hissedildi ama sanmıyorum hiç kapı sesi falan gelmedi :KK53:

göründü gibi hissedildi ama sanmıyorum hiç kapı sesi falan gelmedi :KK53:

Gorunmuste olabilir bizi aptal yerine koymayi seviyolar.
Dizide bi yerde Savasla Melisanin kardesi dertlesiyo.
Melisa uzaktan seyrediyo, sanki konusulani duyuyomus gibi agliyodu.
Ya ben bazen dibimdekini zor duyuyorum.
10 metre uzaktakini nasil duyuyo, nasil bir kulagi var sastik kaldik biz izlerken:KK70:

Kadın gününe dönmüş burası :confused::KK70::KK70:

çay kahve eksik :KK70::KK70:

Gorunmuste olabilir bizi aptal yerine koymayi seviyolar.
Dizide bi yerde Savasla Melisanin kardesi dertlesiyo.
Melisa uzaktan seyrediyo, sanki konusulani duyuyomus gibi agliyodu.
Ya ben bazen dibimdekini zor duyuyorum.
10 metre uzaktakini nasil duyuyo, nasil bir kulagi var sastik kaldik biz izlerken:KK70:

farkedilmiyor mu sanıyorlar bilmiyorum ki ama orası çok bariz saçmaydı. e yaş meselesi var. mantık hataları var yani özellikle bu bölümde:KK47:
ali'nin videonun sonuna kadar beklemesi var ki hala çok saçma geliyor Haftalardır tanıtılan ali gider o kabloyu koparırdı :KK53::KK53:
birde bu sefer 10 gün bekleyeceğiz ya 3 fragman çıkar inş :KK14:

farkedilmiyor mu sanıyorlar bilmiyorum ki ama orası çok bariz saçmaydı. e yaş meselesi var. mantık hataları var yani özellikle bu bölümde:KK47:
ali'nin videonun sonuna kadar beklemesi var ki hala çok saçma geliyor Haftalardır tanıtılan ali gider o kabloyu koparırdı :KK53::KK53:

Kısır börek poğaça falanda eksik :KK70: :KK70:

Evet ya mantik hatalari trajikomik hatta :KK70:

Emre bile o sahnede aliden daha iyiydi çocuk gelir gelmez herkesi kovdu.O sahnede en az tuğçe ve Didem kadar alıde suçlu. Sonuçta tugceye tanıyor kızİda zorla getirdi.
Bu yas olayını ben de sevmedim ablası ile ayni yaşta olan mert.:KK53:
:confused:

muhteşem yy dan beri buralara gelmiyordum.bu diziyi sevdim takılırım arada belki

11. Bölüm 2. fragman.

X