Güneşin Kızları Kanal D

Tugce ve Didem´i mi? Evet Selinle ikizler ama aralarin cok mesafeli gibi. Savas icin neler yaptida burnun ucundaki kardesinin iyi olmadigini göremiyor?! Bu kadar sacmalamasinlar

evet ikisini. aha böyle yolsun güneşte öyle. bu kız böyle ruh gibi geziyor makyaj bile yapmamış kızım neyin var derdin ne demiyor. bu arada seline makyaj yapmamaları güzel bir ayrıntı olmuş uyurken bile makyajlı yatıp kalkan dizi karakterleri var dizi sektörümüzde. selin o iki paçoza dava açsa kazanır ne güzelde yusuf yusuf ederlerdi ama yapmazlar tabi.

Evet Günes´te vardi benimde aklima geldiydi o dün izlerken. Anneleri ilgisizmi biraz sanki? Bagirip kizip duruyo baska yaptigi yok :). Öyle birsey yapmazlar evet ama bakalim Ali Selinin gönlünü nasil alacak.

Nazlı savaş adına açılmış bir sayfada savaş Nazliya kucaklamis gibi götürüyor galiba Nazlı kavga ediyor savaş müdahale ediyor. Cafe gibi bir yer heralde.
Belki bu bölüm Nazlı tuğçe ve Didem i dovermis.

Nazlı Savaş sahnelerinde Nazlı'nın devamlı kaçması sinir etti beni.Severken sevmiyormuş gibi de üste çıktı maşallah.Bunların kaçıp kovalamacaları sıktı artık.

Nazlı Tuğçe'nin kafasını salata tabağına gömüyormuş bu bölüm.

11. Bölüm fragmanı.

Fragman yayınlandı. Dizinin günü değişmiş 31 ağustosta basliyacak. Pazartesi günü.
Kötü olmuş.Perşembe iyiydi.Paramparça dizisiyle çekişecek.Onu geçer diye düşünüyorum ama onu da izliyorduk ne olacak şimdi.

Kötü olmuş.Perşembe iyiydi.Paramparça dizisiyle çekişecek.Onu geçer diye düşünüyorum ama onu da izliyorduk ne olacak şimdi.
Yok onu izlemiyorum ama kirgin ciceklere bakıyordum.
Perşembe kurtlar vadisi var.
Yine kocamin ailesi var.

Şu Nazlıya bir türlü ısınamadım çok itici ve canlandırdığı rolden bayağı büyük gibi duruyor

ikiz değilde sanki selinin 4-5 yaş büyük ablası.

Ahmet hafıza kaybina uğramış olabilir mi. Kaza falan mı geçirdi acaba.

o benim de dikkatimi çekti ya ikisi de 18 yaşındaysa nasıl ablası oluyor

o benim de dikkatimi çekti ya ikisi de 18 yaşındaysa nasıl ablası oluyor
Dizide yaş konusunda sıkıntı var bence. Bari ikiz yapsalardi. yada merti Abi yapsalardi şimdi okullar açılınca bunların hepsi aynı sınıfta olur.
Peri ve can 15 yaşında ama bütün parti vb organizasyonlarda hep oradalar. Hadi büyükler gidiyorda onların ne işi var.sabaha kadar.

Yok onu izlemiyorum ama kirgin ciceklere bakıyordum.
Perşembe kurtlar vadisi var.
Yine kocamin ailesi var.
Perşembe boştum iyi olacaktı.Kurtlar Vadisi'ni bırakalı yıllar oldu.Kocamın Ailesi de cıvıttı iyice.

Perşembe boştum iyi olacaktı.Kurtlar Vadisi'ni bırakalı yıllar oldu.Kocamın Ailesi de cıvıttı iyice.
Kurtlar vadisini hiç izlemedim ama izleyici kitlesi çok.
Pazar nasıl olurdu acaba.

Şu Nazlıya bir türlü ısınamadım çok itici ve canlandırdığı rolden bayağı büyük gibi duruyor

ikiz değilde sanki selinin 4-5 yaş büyük ablası.

benimde cekti bu dikkatimi. Nazli´yi canlandiran oyuncu sanirim 25 ama bence 25ten bile büyük gösteriyor (bence)

Nazlı 90 galiba selin de 93 lu diye biliyorum. Güneşi 35 yaşında yaptılar ama onuda dizide 38.40 arası yapsalardi daha iyi olurdu.
o kız benle yaşıtmış 90 lı da yanımda aşırı büyük durur o yüzden çok abes geldi 17 yaşında kızı canladırması

bari kızların yaşını 19-20 yapaymışlar 17 durmuyorlar cidden hele nazlı zayıf filan ama yüz yapısı çok olgun gösteriyor

selin bir derece daha çocuksu

aliyi oynayan çocukta öyle 17 deseler inanılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…