Tugce ve Didem´i mi? Evet Selinle ikizler ama aralarin cok mesafeli gibi. Savas icin neler yaptida burnun ucundaki kardesinin iyi olmadigini göremiyor?! Bu kadar sacmalamasinlar
evet ikisini.aha böyle yolsun güneşte öyle. bu kız böyle ruh gibi geziyor makyaj bile yapmamış kızım neyin var derdin ne demiyor. bu arada seline makyaj yapmamaları güzel bir ayrıntı olmuş uyurken bile makyajlı yatıp kalkan dizi karakterleri var dizi sektörümüzde. selin o iki paçoza dava açsa kazanır ne güzelde yusuf yusuf ederlerdi ama yapmazlar tabi.
Nazlı savaş adına açılmış bir sayfada savaş Nazliya kucaklamis gibi götürüyor galiba Nazlı kavga ediyor savaş müdahale ediyor. Cafe gibi bir yer heralde.evet ikisini.aha böyle yolsun güneşte öyle. bu kız böyle ruh gibi geziyor makyaj bile yapmamış kızım neyin var derdin ne demiyor. bu arada seline makyaj yapmamaları güzel bir ayrıntı olmuş uyurken bile makyajlı yatıp kalkan dizi karakterleri var dizi sektörümüzde. selin o iki paçoza dava açsa kazanır ne güzelde yusuf yusuf ederlerdi ama yapmazlar tabi.
Fragman yayınlandı. Dizinin günü değişmiş 31 ağustosta basliyacak. Pazartesi günü.Nazlı Tuğçe'nin kafasını salata tabağına gömüyormuş bu bölüm.
Kötü olmuş.Perşembe iyiydi.Paramparça dizisiyle çekişecek.Onu geçer diye düşünüyorum ama onu da izliyorduk ne olacak şimdi.Fragman yayınlandı. Dizinin günü değişmiş 31 ağustosta basliyacak. Pazartesi günü.
Yok onu izlemiyorum ama kirgin ciceklere bakıyordum.Kötü olmuş.Perşembe iyiydi.Paramparça dizisiyle çekişecek.Onu geçer diye düşünüyorum ama onu da izliyorduk ne olacak şimdi.
o benim de dikkatimi çekti ya ikisi de 18 yaşındaysa nasıl ablası oluyorSavnaz aşkının ilk temelleri atıldı son dakikada can sayesinde bu cocuk ablası tuğçe ye hiç cekmemisama alsel nasıl olacak bakalım. Haluk son dakika yaptı yine yapacağını bakalım güneşin gecmisinden ne çıkacak.
Bölümün birinde melisanin doğum günü idi mert ablam bugün 18 yaşında olacakti dedi bugün mertin doğum günü ablası ile ilgili gene birsey söyledi 18 yaşına girince avrupa turu dedi heralde mert te 18 girdi heralde.
Dizide yaş konusunda sıkıntı var bence. Bari ikiz yapsalardi.o benim de dikkatimi çekti ya ikisi de 18 yaşındaysa nasıl ablası oluyor
Perşembe boştum iyi olacaktı.Kurtlar Vadisi'ni bırakalı yıllar oldu.Kocamın Ailesi de cıvıttı iyice.Yok onu izlemiyorum ama kirgin ciceklere bakıyordum.
Perşembe kurtlar vadisi var.
Yine kocamin ailesi var.
Kurtlar vadisini hiç izlemedim ama izleyici kitlesi çok.Perşembe boştum iyi olacaktı.Kurtlar Vadisi'ni bırakalı yıllar oldu.Kocamın Ailesi de cıvıttı iyice.
Şu Nazlıya bir türlü ısınamadım çok itici ve canlandırdığı rolden bayağı büyük gibi duruyor
ikiz değilde sanki selinin 4-5 yaş büyük ablası.
aynen 30 gibi selini oynayan kızda 20 -22 arası duruyorbenimde cekti bu dikkatimi. Nazli´yi canlandiran oyuncu sanirim 25 ama bence 25ten bile büyük gösteriyor (bence)
Nazlı 90 galiba selin de 93 lu diye biliyorum. Güneşi 35 yaşında yaptılar ama onuda dizide 38.40 arası yapsalardi daha iyi olurdu.aynen 30 gibi selini oynayan kızda 20 -22 arası duruyor
aynen yaa o kadının 35 yaşında olması çok abes olmuş 38-40 iyiydiNazlı 90 galiba selin de 93 lu diye biliyorum. Güneşi 35 yaşında yaptılar ama onuda dizide 38.40 arası yapsalardi daha iyi olurdu.
o kız benle yaşıtmış 90 lı da yanımda aşırı büyük durur o yüzden çok abes geldi 17 yaşında kızı canladırmasıNazlı 90 galiba selin de 93 lu diye biliyorum. Güneşi 35 yaşında yaptılar ama onuda dizide 38.40 arası yapsalardi daha iyi olurdu.