Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaGunese cikmadan oksidan sac rengini acar mi?
Diğer konunda da yazdığım gibi; oksidan saçı oksitler, yani bir bakıma paslandırır. O yüzden oksidanın vereceği renk; pas renginde, turuncumsu, mat, ışıltısız, donuk bir renk olur ve saçları yıpratır. Güneşte uygularsan saçlar ayrıca ısı aldığı için daha çok açılır, aynı etkiyi fön makinesiyle de verebilirsin.
Ben oksidanı saça direk uygulamanı tavsiye etmem. Benim sabit başlıklardaki konumda oksidanlı ve oksidansız saç açıcı/sarartıcı bir çok tarif var. Onları uygulayabilirsin.
saçlarımızı boyarken, kaşlarımızı da aynı boya ile boyuyoruz..saç için 45 dk. kaş için 20-25 dk ideal renk oluyor benm için..oksidanlada olur die düşünüyorum ama denemedim hiç..o yüzden net bişey söleyemem
saçlarımızı boyarken, kaşlarımızı da aynı boya ile boyuyoruz..saç için 45 dk. kaş için 20-25 dk ideal renk oluyor benm için..oksidanlada olur die düşünüyorum ama denemedim hiç..o yüzden net bişey söleyemem