• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Güneşe Çıkmadan Doğal Bi Şekilde Saç Açma Yolu Yokmu?

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benm saaçlarım sarı açık kumral arası bi renk bazıları sarı diyo bazıları koyu sarı diyo anlamıssınızdır umarım saçımı güneşe çıkmadan doğal bi şeklde açmanın bir yolu var yada kozametik mağazalarına satılan doğal içerikli ürünler falan bilgi verirseniz sevinirim lütfen bir kaç haftaya kadar açmam gerekiyo bide kaşlarıma sürsem açılırmı rengi kaşlarımında zaten açık ama saçlarımı çok çık yapmayı düşünüyorum aynı renkte olsunlar diye

Son düzenleme:
kuaförlerde bitkisel saç açıcılar var
küçükken paptya suyuyla
çay suyu ile yıkamayı duymuştum
kozmetikçilerde bu şekilde doğal bişey olduğunu sanmıyorum hadi kötü bir şekilde açılırsa en iyisi bilinçli bir kuaföre gitmek

alman papatyası yani sarı papatya çok güzel açıyor canım bır poşet papatyayı kaynatıyorsun ve saclarına uyguluyorsun güneşe çıkmadan istersen bır fıs fıs yardımıyla da uygulayabılırsın..

saçların boya değil kendi rengi ise avonda böyle bir ürün kullananlar vardı

avon'daki ürünü kullanabilirsin ;) sarı gölge yapıcı solusyon ;)
bence denemeye değer..içinden küçük gölge fırçası da çıkıyor :)

avondaki solüsyon hidrojen peroksit yani kimyasal açıcı oksijenli sudan daha kötü sanırım
o yuzden saçı çok koyu olmayıp da güneşten kendiliğinden açılanlar ve bakır tonlarında saçlara sahip olmayanlar yani saçı turuncu tonlarında açılmayanlar alman papatyası,ıhlamur suyunu uygulayabilirler

Canım aynı benim saçımın rengide o renk eczanelerden yada aktarlardan alman papatyası bildigimiz sarı papatyayı kaynat güneşli havada saçlarına sür.. 3-4 gün kullan mükemml olursun annadım cünkü aynı şeyi banada diolar koyu sarı açık kumral fln dene valla çok güzel olursun

avondaki solüsyon hidrojen peroksit yani kimyasal açıcı oksijenli sudan daha kötü sanırım
o yuzden saçı çok koyu olmayıp da güneşten kendiliğinden açılanlar ve bakır tonlarında saçlara sahip olmayanlar yani saçı turuncu tonlarında açılmayanlar alman papatyası,ıhlamur suyunu uygulayabilirler

Oksijenli su zaten bir hidrojen peroksittir.

:uhm: sarı gölge yapıcı solüsyon kullandım ben. saçlarıma hiç zarar vermedı. 2 kutu kullandm ve cooook dğşklk oldu renkte.. ama avon kataloglarnda artk yok.. Alamıyorm. Neden kaldırıldı acaba bi bilgisi olan var mı? Nereden alabilirim tekrar.

organik açıcılar var canım ..netten bakabilirsin ...kuaförlerde de var bazılarında tabii...

Back