Çocuk Hastalıkları Güneş sonrası beyaz lekeler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

_Trinity_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
182
1
96
Ankara
Merhaba

Kızım 11 aylık, doğduğundan beri bebek egzaması vardı fakat en hafif düzeydeydi. İlaç vs kullanılmasına gerek görülmedi, 2 yaş sonrası geçer dedi doktoru. Sadece Mustela dermo kullanıyorduk cilt kuruluğu için. Kullanmadığım zaman hemen kurumaya başlıyordu belli noktalar. Kullandığımda da o kuruyan noktalar yumuşuyor ama beyaz olarak duruyordu. Bu yaz uzun bir tatil yaptık ve sürekli güneşin altında sayılırdı. Güneş kremi kullandım tabiki. Beyaz tenli olmasına rağmen bronzlaştı ve kışın kuruyan noktalar bronzlaştıktan sonra beyaz beyaz benek şeklinde kaldı. Yani lekeler yeni değil, viltigo tarzı br şey de değil, geçici egzama olan noktaların güneş sonrası da beyaz kalması normal fakat dün tesadüfen hemşire bir tanıdık görünce beni de telaşlandırdı. Cilt uzmanına gideceğim ama yine de sormak istedim aynı sorunu yaşayanlar oldu mu aranızda.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…