• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş, plaj, güneş losyonu kokusu ?

rainy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
13
0
86
İstanbul
Kızlar, güneş kremi kokusu arıyorum, daha önce de böyle bir girişimim sonucunda yves rocher in hindistan cevizlisini kullandım, gerçekten çok hoş bir koku ama şimdi yine içinde hindistan cevizi de olan ama daha yumuşak bir koku arıyorum.
Avon un bir parfümü vardı tahitian holiday adlı,bu tarz bir kokuydu ama şimdi üretmiyorlar, internetten araştırdım Bobbi Brown ın beach adlı bir parfümünü övmüşler ama onu da bulamıyorum :(
komik olacak ama yine avon un magicx transparan bir fondöteni var onun kokusu çok güzel sanırım onun gibi bişey aryorum :2:
kızlar bana yardımcı olur musunuz?

dün bargelloda ralph hot sıktım.Hindistan cevizi kokuyor.Ama kışlık bir koku dediler.bir bak istersen.ben de arıyorum güneş kremi kokusu.jil sunder sun güneş kremi kokuyor diyorlar ama ben pek sevemedim...

Birisi 'güneş, yaz, sahil, parfüm' dedi mi aklıma tek bir parfüm geliyor

JILL SANDER SUN

mutlaka bak. Yaz için tam aradığın koku

tesekkur ederım kızlar ralph loren hot ben de sıkmıştım barghello da , güzel bir kokuydu ama ben daha yumuşak bır parfum arıyorum canım , jill sander sun kullandım ama bir de sun delight varmış onu nerde bulabilirim acaba ? onu da çok beğenen olmuş ve kokusunu güneş losyonuna daha çok benzetmişler

kızlar ben dayanamadım jlo miami glow aldım, malum yasak yüzünden siparişim gelmez diyordum ama sanırım sıyırmışım :) tam hayal ettiğim bir koku değildi,hayalimdekine göre daha tatlı bir koku, ben hindistan cevizi kokusu duymuyorum daha çok ilk sıkıldıgında portakal kokusu geliyor burnuma daha sonra hafif bir portakal ıle güneş yağı kokusuna dönüşüyor. Ben çok sevdim, bana sanki güneş yağı ile portakallı bir şampuanın kokuları birbirine karışmış gibi geliyor :69:

Back
X