Merhaba Mannaq, forumların birinde Ersağ leke açıcı krem alacağını yazmışsın. alıp kullandın mı? şuan sonuç nedir? merak ediyorum. benim de güneş lekesi problemim var. yaz gelince koyulaşıyor, özellikle denize gittiği sıralarda. 3 yıl oldu, denemediğim şey kalmadı. bu kış kimyasal peelin yaptım 4 seans, cildim çok soyuldu ama tamamen geçmedi. başkaları şuan onu fartk edemiyor ama ben o lekelerin yerini bildiğim için gölge halini görüyorum. artık bu mevsimden itibaren kimyasal peeling yapılmaz. bıraktım. yaz tatiline kadar krem türü şeylerle geçirebilir miyim diye düşünürken, forumları okurken senin Ersağ kullanacağını gördüm. şuan sonucu merak ediyorum. bana da tavsiye ettiler bu ürünü ama güvenemedim. kullanan biri söyledi, kendisi aynı zamanda cilt bakım uzmanı.onu tanıyan bşak bir arkadaşım vasıtasıyla telefonda konuştuk. arkadaşım onun yüzündeki lekelerden bahsetti ve kullandığı ürünü söyledi. benim leke çok derinlere işlemiş. hemen geçecek gibi değil, öyle yüzeysel bir leke olsaydı bu kadar kimyasal peeling le geçerdi. cevabını bekliyorum. teşekkürler :))