• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Güneş lekesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Kızlar selam 👋... her yaz denize, havuza falan gitmeyi seven biriyim.. yüzmeyi falan çok seviyorum ama geçip de öyle güneşin altında saatlerce asla güneşlenmem.yüksek korumalı güneş kremi kesin sürerim.... buna rağmen karnımda beyaz beyaz alanı küçük küçük çokça güneş lekesi oluştu.. ve karnım her güneş gördüğünde bu beyaz lekeler belirginleşiyor ☹☹ Bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştı.. ilk defa bu yaz karnımın lekeneceği tuttu.. napnam lazım ? Var mı bi fikriniz. Sizde de oldu mu böyle ani güneş lekesi..?? Tavsiye bekliyorum.. geçer mi ?!?

Doğma büyüme çanakkale liyim.Aman gözümun kenarında oldu ben gibi koyu renkli. Omzun sırtım güneş kremine rağmen leke oldu hep. Takipteyim konuyu lazer geçirir dediler ama deneyen varsa bilgilendirebilir

Bende de oldu 2 sene once beyaz beyaz kalemle cizilmis gibi gunes lekeleri omuz ve gogus ve koltuk alti bolgemde uzaktan bakinca bile belli oluyordu dr gittim krem ve losyon tarzinda ilaclar kullandim ve gecti cok sukur bir sene sonra tekrarladi kendi gecti bu yil bisey olmadi allahtan dr gitmenj tavsiye ederim

Benim de cildim hassastır, kumralım bir de.. Lekeye yatkın cildim. Ben solante pigmenta kullanıyorum 3 yıldır yeni oluşan hiçbir lekem yok çok şükür. Biraz pahalı ama iyi bi güneş kremi. Boy olarak da büyük bir tüpü var ve bitene kadar kullanabiliyorsunuz rahat 2 yıl gidiyor. Ben yaz kış sürekli kullanıyorum ona rapmen 2 yılı aşkın kullandım bir tüpünü.

Benim de cildim hassastır, kumralım bir de.. Lekeye yatkın cildim. Ben solante pigmenta kullanıyorum 3 yıldır yeni oluşan hiçbir lekem yok çok şükür. Biraz pahalı ama iyi bi güneş kremi. Boy olarak da büyük bir tüpü var ve bitene kadar kullanabiliyorsunuz rahat 2 yıl gidiyor. Ben yaz kış sürekli kullanıyorum ona rapmen 2 yılı aşkın kullandım bir tüpünü.
O kremin methini çok duydum hatta ablam da kullanıyor.. bi kaç kere ablamınkinden denedim baya kalın yapılı gelmişti ama yüzde yüz koruma sağlayacaksa değer

Vitiligo olabilir ben de 16 yıldır var direk doktora gidin bence yayılır benim her yerim bembeyaz ve o kadar çirkin duruyorlar ki

Dediğin şey benim kollarımda oluyor bronzlaştıkran bir süre sonra. Beyaz beyaz lekeler ,bi tür mantar çeşidiymiş doktor bana ketoral krem verdi faydasınj gördüm

Kızlar selam 👋... her yaz denize, havuza falan gitmeyi seven biriyim.. yüzmeyi falan çok seviyorum ama geçip de öyle güneşin altında saatlerce asla güneşlenmem.yüksek korumalı güneş kremi kesin sürerim.... buna rağmen karnımda beyaz beyaz alanı küçük küçük çokça güneş lekesi oluştu.. ve karnım her güneş gördüğünde bu beyaz lekeler belirginleşiyor ☹☹ Bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştı.. ilk defa bu yaz karnımın lekeneceği tuttu.. napnam lazım ? Var mı bi fikriniz. Sizde de oldu mu böyle ani güneş lekesi..?? Tavsiye bekliyorum.. geçer mi ?!?
Kızımda oldu aynısı yazın tatılde havuza girdikten sonra cıktı kolunda ve cogaldı,ben basta mikrop kaptı diye düşündüm hatta mantar mı dedim sonra vitiligodan korktum cildiyeye götürdüm karanlık bir odada mavi ışıkla baktılar vitiligo değilmiş cilt kuru kalmıs dedi, güneşte de yanınca o yerler daha belirgin kalmıs dedi bol bol nemli tutun bioderma hatta saf zeytinyagı kullanın ama geçmesi bir seneyi bulur dedi.kışın azalıyor yazın bronzlasıncs belırgınlesıyor hala.

Kızımda oldu aynısı yazın cıktı kolunda ve cogaldı,vitiligodan korktum cildiyeye götürdüm karanlık bir odada mavi ışıkla baktılar vitiligo değilmiş cilt kuru kalmıs dedi, güneşte de yanınca o yerler daha belirgin kalmıs dedi bol bol nemli tutun bioderma hatta saf zeytinyagı kullanın ama geçmesi bir seneyi bulur dedi.kışın azalıyor yazın bronzlasıncs belırgınlesıyor hala.
Bana 1 yasinda mavi isikla bakmislar vitiligo demisler

merhabalar. herşeyden önce benim öyle bir sorunum yok ama bir arkadaşım güneş lekeleri için lazer yaptırdı sonuç berbattı. daha çok yayıldılar. bundan kurtukmanın en iyi yolu ne pahasına olursa olsun olmadan önce önlem almak

Back