GUNES LEKESI ICIN KARISIM.

nasıl yaptıracağız o karışımı bende de var cnm nolur napmam lazım

25 ağustoda açılmış konun. 29 ağustosta hemen gitmesi garbime geldi. bendede biraz var. başka kullanan arkadaş olursa yazabilirlermi

nasıl yaptıracağız o karışımı bende de var cnm nolur napmam lazım
Cnm.ben doktora gittim.dr.bana o ilac karisimini yazdi.ve eczaneye gonderdi.eczanede yapti.eczane de benim tanidigim.ve simdi senin mesajini okudum.eczaneyi aradim.ve bana dediki,dr.erdem bey her keze ayni ilaci yapmiyor.gramajlari cilde gore farkli.yoksa ayni olsa biz ilaci hazirlar satariz.ama malesef cilt yapisina gorelekenin derinligine gore ayarliyormus.
Dr.adini vereyim
DR.ERDEM GECER.CILDIYE DOKTORU.
IZMIT DERINCE DEVLET HASTANESI.
cok iyi bir doktormus.

25 ağustoda açılmış konun. 29 ağustosta hemen gitmesi garbime geldi. bendede biraz var. başka kullanan arkadaş olursa yazabilirlermi
Cnm.evet.yalan yazacak halim yok.tamamen gittidegil.sanki silgiylesilmisim gibi....ilk basta aynanin onunden gecince yama gibi duruyordu.simdiisegorunmuyor...
Kesinlikle tavsiye ediyorum.ama ben ilac tavsiye etmedim kikullanann olsun.bana doktor karisim yapti.her keze farklikarisim yapiyor.gramajlari falan.ciltteki yaranin derinligine gore.bir arkadas ta istedi.bende az once ecz.aradim,o karisimi biz veremiyoruz dedi.cunku her kisiye ayni hazirlamiyoruz dedi.
Dr.erdem gecer
Kocaeli Derince devlet hastanesi.

25 Agustosta acildi ama ben 21 agustosta kullanmaya basladim.konuyu dikkatli oku.kremi kullandim yuzum kizardi ve
cnm. Ben bu kremi 21agustosta surmeye basladim.konuyu dikkatli okursa. Ilaci kullanmis ve yuzumun kizardigini hafifte soyulmaya basladigindan bahsediyorum...konuyu 29 agustosta actimdiye ogun baslamadim...

Tsk.ederim.yalniz her doktorun karisimi farkli.ne kadar nasil koyduklari farkli.....bakiyim bunu yapan eczaci benim arkadasim.sorarim neyi ne kadar olcude koyuyolar diye.sende doktoruna soylersin.
o zaman seni bekliyorum yaz bana . hatta istanbuldamısın ?

o zaman seni bekliyorum yaz bana . hatta istanbuldamısın ?
sordum cnm.doktor her cılde farklı dozajda uyguluyormus.doktor yazmadan olmazmıs.yoksa bız bu ılactan yapıp satardık dıyor.ben sana doktorun adını vereyım. dr.erdem gecer.kocaelı derınce egıtım ve arastırma has. cok ıyı bır doktormus.azıcık arastırdım.tum hastalar buna gıdıyormus.bırde cok ıyı bırı.

Arkadaşın kullndığı karışım nasıl bir şey bilmiyorum ama expigment gerçekten leke konusunda harika bir krem tek başına bile etkili tavsiye ederim.Soyulma kızarıklık falanda yapmıyor.Gündüz kullanıldıgında mutlaka güneş kremiyle kullanın.Gecede sürüp o şekilde uyuyabilirsiniz.

Bu tür kremleri gün aşırı kullanmak lazım.Yani bi gün sürülüp ertesi gün sürülmeyecek veya bunun yerine günde sadece bir defada sürülebilir.Düzenli kullanımda gerçekten sonuç alacagına inanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…