GUNES LEKESI ICIN KARISIM.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.064
448
KIZLAR YUZUMDEKI GUNES LEKESI ICIN,DOKTOR BIR KARISIM YAPTI.ICINDE EXPIGMENT,TIRETIN,BIRDE ISMINI OKUYAMADIGIM BIR KARISIM VAR.
YUZUM KIPKIRMIZI.HAFIFTE SOYULMAYA BASLADI.
DOKTOR BUNUN NORMAL OLDUGUNU SOYLEDI.KULLANANLAR VARMI?NE KADAR SURE KULLANDINIZ? VE EN ONEMLISI LEKELERINIZ YOK OLDU MU?

Şuan ilaç yuzunuzde ki lekeyi soyuyor. Surdugunuzde yanma olursa bir gün surup bir gün birakin taze çikan derinizi yormayin.

Bundan sonra çok dikkatli olun o bölgeyi çok iyi Koruyun eğer güneş kremsiz gezerseniz yine leke oluşacaktir. Duzelse bembeyaz olsa dahi güneş kremi surmezseniz tekrarlar.

güneş lekesimi benimde yüzümde var çok fazla belirgin değil ama bende tamamen gitmesini istiyorum bi kahverengi lekerede bi faydası varmı bu karışımın bende bi dr başvurup istiycem işe yarıyosa

AYY EVET.BU GUN SURMEYI UNUTMUSTUMM.IYIHATIRLATTIN CNMMM.SURIYIM.

güneş lekesimi benimde yüzümde var çok fazla belirgin değil ama bende tamamen gitmesini istiyorum bi kahverengi lekerede bi faydası varmı bu karışımın bende bi dr başvurup istiycem işe yarıyosa
CNM ILK BASTA BENIMKIDE KUCUCUKTU YAYILMAYA BASLIYORRR.ACIL HEMEN GIT.BENDE ONEMSEMED8MNE GUNES KREMI NE BIR SEY KULLANDIM...HEMEN GIT.

DAHA YENI KULLANIYORUM.BAKAL8M SONUC NE OLACAK....

bende güneş alerjisi var . güneş kremsiz dışarı çıkamıyorum zatende o zamanlar oldu bu lekeler. eğer kesin sonuç alırsan mutlaka yaz bekliyorum tatlım :)

bende güneş alerjisi var . güneş kremsiz dışarı çıkamıyorum zatende o zamanlar oldu bu lekeler. eğer kesin sonuç alırsan mutlaka yaz bekliyorum tatlım :)
TAMAM.SENI TAKIBE ALIYORUM.AJANMIYIM NEEEE HAHAHAHAHA.MESAJ YAZICAM.

A BIRDE BAZEN GUNES KREMLERI DAHI LEKE OLUSUMUNA ETKI EDEMIYEBILIYORMUS.BUNUN ICINDE C VITAMINLI KREMLER MI NE VERIYORLARMIS...YANI EN ONEMLISI HASSA BIR CILDE SAHIPSENIZ,GUNESE CIKILMIYACAK.OFF NE ZOR.

A BIRDE BAZEN GUNES KREMLERI DAHI LEKE OLUSUMUNA ETKI EDEMIYEBILIYORMUS.BUNUN ICINDE C VITAMINLI KREMLER MI NE VERIYORLARMIS...YANI EN ONEMLISI HASSA BIR CILDE SAHIPSENIZ,GUNESE CIKILMIYACAK.OFF NE ZOR.

güneş lekelerine E vitamini iyi geliyo diye duymuştum . açık tenli olanların çoğunda bu problem var of bi ömür bununla yaşıycam düşüncesi bile çok berbat

güneş lekelerine E vitamini iyi geliyo diye duymuştum . açık tenli olanların çoğunda bu problem var of bi ömür bununla yaşıycam düşüncesi bile çok berbat
ERKENDEN MUDAHALE EDILINCE CARESI VAR.VE BENIM ECZACI BIR ARKADASIM VAR.DOKTOR KONTROLUNDE YAPTIGI ILACLARLA MUSTERILERININ LEKELERININ GITTIGINI SOYLEDI.INSSSS...BENIMKI GITSIN SANADA YONLENDIRIRIM ILACI.

Merhaba.bu mesajimi yazdigim gun kremi mi surmeye baslamistimm.cokkkkkkkkkkkk mutluyumm.yok olmayabasladii.yuzum acildiii.yanik gibi is gittiii....ay cok mutluyum.cok.anlatamammm...ilaca devammmmmm...

Cnm.sna bir mujdem varrr.gidiyor lekelerimmmmmmm.bumesaji yazdigimda kremimi surmeye baslamistimm.o kadar mutluyum kii gece girip sana msj aticaktimmmmm...

Yuzum acildi.kahverengilik silinmeye basladi.yuzum aydinlandi...inanmiyorum yaaaaaaaa.inamiyorummm...cok mutluyum.bu mutlulugum sana da sifa olsun cnm...

yüzün alışana kadar gün aşırı kullanabilirsin. asit bazlı olunca fazla gelmiş cildine.

ay canm okuyunca nasıl mutlu oldum ya en yakın zamanda doktora gidiyorum ve aynı karısımdan istiyorum . güneşe çıkarken dikkat et kremsiz çıkma bidaha çıkmasın bu illetler :)

ay canm okuyunca nasıl mutlu oldum ya en yakın zamanda doktora gidiyorum ve aynı karısımdan istiyorum . güneşe çıkarken dikkat et kremsiz çıkma bidaha çıkmasın bu illetler :)
Tsk.ederim.yalniz her doktorun karisimi farkli.ne kadar nasil koyduklari farkli.....bakiyim bunu yapan eczaci benim arkadasim.sorarim neyi ne kadar olcude koyuyolar diye.sende doktoruna soylersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…