Aynen benim de su an oyle. Ne yapabilirim bilmiyorum guzellik merkezi kür vs her tavsiyeye acigim.Kızlar yüzümde aşırı güneş lekeleri var sanki yüzüme is sürmüşüm aynaya bile bakmak istemiyorum önerisi olan varmı
Henüz ücret k7nuşmadık. Yakın çekilmiş lekelerin fotosunu istedi. Hafif alerjik yapısı var cildinin dedi. Hakikaten de öyle. 2 krem ismi verdi bunları 1 hafta kullan sonrasında bidaha resim çekip yolla duruma göre bakalım dedi. Şu an irtibat halindeyiz. Fiyatı da o zaman konuşuruz.Sinoplu eczacıyı bende duymuştum ücret ne kadar bu kremin
Benim görümcem geçen sonbaharda başlayıp özel bir işlemle soydurdu toplam 5 seanstı sanırım ama lekeler ve çizgiler gitti nur indi resmen yüzüne sonra da burnunu yaptırdı valla 10yaş attı.
Bu kış ben de düşünüyorum fazla lekem yok ama yazın biraz belirginleşiyor. Bu arada bu yaz solante pigmenta güneş koruyucu kullanmaya başladım yeni leke oluşmadı sanki eski lekeler de çok ortaya çıkmadı. Yalnız yapısı biraz yoğun ve hafif ağartıyor cildi.
Bu arada yaz kış sabah yüzünüzü yıkar yıkamaz güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmeyin
Tabiki, öğrenir öğrenmez yazarımRica etsem görümcenizden tam olarak ne işlem yapıldığını öğrenebilirmisiniz ?
Freksiyonel lazer dedi görümcem, toplam 4 seans sürmüş onunki ama şu an yeni bir sistem çıkmış tek seansta dört işlem birden yapılıyormuş canımTeşekkür ederim
Freksiyonel lazer dedi görümcem, toplam 4 seans sürmüş onunki ama şu an yeni bir sistem çıkmış tek seansta dört işlem birden yapılıyormuş canım
Rica ederim, ben de sonbaharı bekliyorumÇok ama çok teşekkür ederim.
Bir araştırayım
Sinoplu eczacının telefonu var mı sizde rica etsem? Benimde güneş lekelerim var . çok rahatzsız edici huzurum kaçtı resmen. Yardımcı olursanız sevinirim.Sinoplu eczacıyı bende duymuştum ücret ne kadar bu kremin
Sinop lu eczaneyi bilmiyorum ama Sivas ta İrfan Eczanesi var, internetten telefonuna ulaşabilirsiniz.Sinoplu eczacının telefonu var mı sizde rica etsem? Benimde güneş lekelerim var . çok rahatzsız edici huzurum kaçtı resmen. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sinoplu eczacıyı bende duymuştum ücret ne kadar bu kremin
Teşekkür ederim.Sinop lu eczaneyi bilmiyorum ama Sivas ta İrfan Eczanesi var, internetten telefonuna ulaşabilirsiniz.