Lekeler, Çiller Güneş lekeleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Karakiz23

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
104
65
44
Kızlar yüzümde aşırı güneş lekeleri var sanki yüzüme is sürmüşüm aynaya bile bakmak istemiyorum önerisi olan varmı

Kışın cildinizi soydurabilirsiniz. Duydum ama görmedim bilmiyorum nasıl oluyor.

Kış gelince kimyasal peeling yaptirin, sonrasinda da leke giderici kremler kullanin. su an yapabileceginiz bir sey yok.
Bu arada yaz kiz gunes koruma faktorlu kremler surmeden disari cikmayin

bende de var ama ufak tefek , ekim kasım gibi cilt doktoruna gidip lazerle tedavi ettirmek istiyorum . Bir arkadaşım geçen sene gitti , çok güzel oldu cildi , herkes cildine ne yaptın diye sormaya başladı , bende inşallah olumlu sonuç alırım

Burda Sinoplu eczacı x beyin krem hazırlayıp gönderdiğini duydum. Bugün irtibata geçtim bende :))

Burda methini duymuştum. Kullanan hatunların hepsi çok memnundu 1 hafta 10 gün sonra benim de kremimi yolluycak bakalım inşallah bana da şifa olur..

Benim görümcem geçen sonbaharda başlayıp özel bir işlemle soydurdu toplam 5 seanstı sanırım ama lekeler ve çizgiler gitti nur indi resmen yüzüne sonra da burnunu yaptırdı valla 10yaş attı.

Bu kış ben de düşünüyorum fazla lekem yok ama yazın biraz belirginleşiyor. Bu arada bu yaz solante pigmenta güneş koruyucu kullanmaya başladım yeni leke oluşmadı sanki eski lekeler de çok ortaya çıkmadı. Yalnız yapısı biraz yoğun ve hafif ağartıyor cildi.

Bu arada yaz kış sabah yüzünüzü yıkar yıkamaz güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmeyin

Sinoplu eczacıyı bende duymuştum ücret ne kadar bu kremin
Henüz ücret k7nuşmadık. Yakın çekilmiş lekelerin fotosunu istedi. Hafif alerjik yapısı var cildinin dedi. Hakikaten de öyle. 2 krem ismi verdi bunları 1 hafta kullan sonrasında bidaha resim çekip yolla duruma göre bakalım dedi. Şu an irtibat halindeyiz. Fiyatı da o zaman konuşuruz.

Rica etsem görümcenizden tam olarak ne işlem yapıldığını öğrenebilirmisiniz ?

O eczacinin hazirladigi krem cildi soymaya yönelik soyma yapmaz dedi ama soyuyor arkadasimda kullandi cilt soyulduktan so ra leke hooop geri geliyor denemedigim kalmadi aetik benimde ugrasmitvam istedigi kadar çoğalsin son iki aydir cilt yenileme lazeri yaptirdim selma uçar dermotologun adı ondada ayni şeyi yaşadım leke 15 gun sonra gwri geliyor güneşten korumak onemli diyorlar ama vence güneş degil tek etken krem sürmeme rağmen geri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…