Lekeler, Çiller Güneş Lekeleri için En Etkili "SBF 50+" Faktörlü Güneş Kremleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

aprilzoom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
19
3
86
İstanbul
Merhabalar,
Güneş lekeleri ile ilgili olarak forumda yazılanlara baktım da genellikle lekelerden kurtulma yollarını paylaşmış herkes. Ben uzun süredir bu güneş lekeleri ile uğraşıyorum, lekelerden lazerle ya da doktordan tavsiyeyle alınabilecek kremlerle kurtulmak çok kolay. Sonuçta hepsi de bir çeşit peeling yöntemi ve sabırla uyguladıktan sonra işe yarıyorlar. Ama asıl mesele bu yöntemleri uyguladıktan sonra incelmiş ve hassaslaşmış deriyi güneşten koruyabilmekte. Çünkü lekeler yeniden ve daha derin oluşuyor. Benim cildim çok yağlı, yağlı olduğu içinde piyasada 50 faktör ve üzeri bir çok ürünü uyguladıktan yarım saat sonra zeytinyağı sürmüş gibi oluyorum. Kullanmadığım güneş koruyucu kalmadı diyebilirim. Buna oil-free koruyucularda dahil. Yaz, kış demeden kulanmama rağmen sonuç aynı; güneş koruyucular yeterince iyi koruyamıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, önerilerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
bu konuyu ben de çok araştırdım aklıma gelen iki marka var la roche posay yağsız bir kremi mevcut
bir de solenta pigmenta var ben de ikisi arasında kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum

bu konuyu ben de çok araştırdım aklıma gelen iki marka var la roche posay yağsız bir kremi mevcut
bir de solenta pigmenta var ben de ikisi arasında kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum
La roche posayı ben de denedim, halen onu kullanıyorum, sürünce parlama olmuyor ama sonuç aynı lekeler yine oluşuyor :44:

Ben avene nin 50 faktörlü güneş kremini kullanıyorum. Alırken eczacı bayan bana bu markanın iki çeşit güneş kremi olduğunu söylemişti. Akneli ciltler için cildi yağlandırmayanı da varmış. İstersen onu araştırabilirsin.

solante pigmenta cildi yağlı gösteriyor.eğer lekelenme var ve cilt aşırı yağlıysa avene 30spf emülsiyon veya ducray melascreen spf 50 emülsiyon,karma ciltse avene 50spf emülsiyon kullanılabilir.kuru ciltler krem almalı

ben sebamed 50 faktörlük hassas ciltler için yüksek koruma kremini kullanıyorum kızlar cok memnunum. cildim cok hassas ve lekelerim var. bu krem gerçekten etkili ... ve sivilce yapmadı bende ama başka ciltlerde bilemem benm cildim karma ;) sebamedin korumasını cok takdir ediyorum annemin cildi benden daha hassas güneşte hemen kızarıverir bu kremi o da kullanmaya başladı gerçekten etkisini görüyor :))

Merhabalar,
Güneş lekeleri ile ilgili olarak forumda yazılanlara baktım da genellikle lekelerden kurtulma yollarını paylaşmış herkes. Ben uzun süredir bu güneş lekeleri ile uğraşıyorum, lekelerden lazerle ya da doktordan tavsiyeyle alınabilecek kremlerle kurtulmak çok kolay. Sonuçta hepsi de bir çeşit peeling yöntemi ve sabırla uyguladıktan sonra işe yarıyorlar. Ama asıl mesele bu yöntemleri uyguladıktan sonra incelmiş ve hassaslaşmış deriyi güneşten koruyabilmekte. Çünkü lekeler yeniden ve daha derin oluşuyor. Benim cildim çok yağlı, yağlı olduğu içinde piyasada 50 faktör ve üzeri bir çok ürünü uyguladıktan yarım saat sonra zeytinyağı sürmüş gibi oluyorum. Kullanmadığım güneş koruyucu kalmadı diyebilirim. Buna oil-free koruyucularda dahil. Yaz, kış demeden kulanmama rağmen sonuç aynı; güneş koruyucular yeterince iyi koruyamıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, önerilerinizi bekliyorum...

su bazlı al sen yağlı güneş kremi alıyorsundur su bazlı al belki ondandır

ben daylong kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır çok memnunum denizde bile yüzüme daylongu sürüyorum benim cildimde lekenmeler var daha önce çok ürün kullandım ama bu ürün bana iyi geldi ilk sürdüğünde yağlı bir his bırakıyor ama sonra cilt emiyor . bide bu ürünün 70 koruma faktörü var beyaz tenli ve hassas ciltler için onu denemedim ama denize giderken almayı düşünüyorum madem bu lekelerden kurtulamıyorz en azından dahada çoğalmasını engelleyelim.

Kızlar selam.
Benimde alın kısmımda güneşten oluşmuş koyu renkli lekeler mevcut.Duoliftle tedavi görüyorum ve aynı zamanda Annagaspi marka +50 faktör ve leke giderici güneş koruyucu kullanıyorum.Şu anda memnunum.

Ben sivilce izi tedavimden beri avene +50 faktor karma ciltler için olanini kullanirim. Çok memnunum vazgeçmem heralde.

ben daylong kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır çok memnunum denizde bile yüzüme daylongu sürüyorum benim cildimde lekenmeler var daha önce çok ürün kullandım ama bu ürün bana iyi geldi ilk sürdüğünde yağlı bir his bırakıyor ama sonra cilt emiyor . bide bu ürünün 70 koruma faktörü var beyaz tenli ve hassas ciltler için onu denemedim ama denize giderken almayı düşünüyorum madem bu lekelerden kurtulamıyorz en azından dahada çoğalmasını engelleyelim.

merhaba seliss, sen extreme mi yoksa akn.olanını mı kulanıyorun benim cildim karma. hangisini almalıyım. baya araştırdım hamilton alacaktım şimdilerde bu gözüme çarptı. bide aldıgn siteyi atamısın. ben bir tane site bldumda bakıyorum henüz. nemlendirici kullanıyormusun ayriyeten.

merhaba seliss, sen extreme mi yoksa akn.olanını mı kulanıyorun benim cildim karma. hangisini almalıyım. baya araştırdım hamilton alacaktım şimdilerde bu gözüme çarptı. bide aldıgn siteyi atamısın. ben bir tane site bldumda bakıyorum henüz. nemlendirici kullanıyormusun ayriyeten.
birde kaç faktör kullanmalıyız.

Merhabalar, uzun araştırmalardan sonra parlamayan ve gerçekten güzel koruyan kremi buldum. İki yıldır onu kullanıyorum. Heliocare Color SPF 50 Gelcream. Açık ve koyu renk seçenekleri var.

Avene +50 suanlık bende memnunum
Cildim yagli, yaglı his bırakmıyo hos bir renk oluyo yani surunce cilt tonu sanki 1ton acılıyo.

Uzerinede genelde loreal 25 spf bb kullaniyorum.

Konu biraz eskide kalmış ama ben de sir lekesinden muzdarip birisi olarak kesinlikle gübeş koruyucuda daylong-actinicayı öneririm. hemen hemen tüm dermokozmetik koruyucuları denedim. leke bir şekilde kararıyor ne kadar açmış olsanız da... 3-4 saatte bir yenilemek kaydıyla en etkili bulduğum koruyucu kesinlikle actinica oldu. arayışta olanlaa tavsiye ediyorum.

Back
X