arkadaşlar beril i 25 temmuzda halasının yazlığına götürücez tabi güneşte kalıcak eşime sebamed güneş kremi almasını rica ettim dün gittiği bebek mağazasında chicco marka güneş kremini övmüşler ve aklıa girmişler bizimkide artık kızların cazibesinemi kapıldı bilmem :) chicco yu almış. kızımın tüm ürünleri seba med bu konularda ne düşünüyorsunuz kullanan varmı.
arkadaşlar beril i 25 temmuzda halasının yazlığına götürücez tabi güneşte kalıcak eşime sebamed güneş kremi almasını rica ettim dün gittiği bebek mağazasında chicco marka güneş kremini övmüşler ve aklıa girmişler bizimkide artık kızların cazibesinemi kapıldı bilmem :) chicco yu almış. kızımın tüm ürünleri seba med bu konularda ne düşünüyorsunuz kullanan varmı.
kızlar ben oğluşumla dayısına alanyaya tatile gittik barışın ilk tatili:sm_cool:ben sebamed kullandım.çok açık tenli olmasına rağmen reng değişimi yaşamadık...yanı memnun kaldım sadece bol mıktarda isilik olduk yada güneş alerjisi...doktora götürcem.ama barış denize bayıldı hiç çıkmak istemedi...yürümeyi öğrendik 1 haftada bide annne demeyiii...alkisalkisalkis:sm_cool::teytey:ha bide mustela demişlerdi güneş kremi
darısı kızlarımıza...tatil onlarada iii gelir ve herşeyi öğrenirler.bol güneş yaasın bebişkolara...bu arada bi arkadaşım dinlemiş tvde 50 faktör güneş kremi önermiyormuş tenin hava almasını engelliyormuş.barış belki bu yüzden isilik oldu...en fazla 30 faktor demiş...doktora bi daha danışın bu konuda.güneşde yanmadı ama isilik olmasıda kötü oldu halen kaşıntı yapıyo bebişime.öptümmmmm
herkes başka bişey diyooo...az önce eczaneye gitttim...sordum ki kendisi barışın manevi annannesi güvendiğim biri..50 faktörden düşük olmaz dedi.bol bol yıkayacaksin sıcakda bende bilmiyorum artıkkk...
valla bizmi hassas davranıyoruz diye bu kadar aklımızı karıştırıyorlar anlamadım canım. her kez farklı bir şey söylüyor. iki farklı dr iki farklı şey söyledi factörler etkili değil dedi biri güneşin çok dik olmadığı saatlerde çıkar ve uzun kalmasın yeterli dedi diğeride 50 faktör kullanmanız en ugunu kime neye inanacağımızı şaşırdık.