Güneş kremiyle ilgili sorum olacak ?

PeSpEmBe

Uyuduum ben Büyüdüüm ben
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
1.675
3
Arkadaşlar ben sebamed 50 faktörlü güneş koruyuzu KREMİ kullanıyorum, hani şu tüpte olanlardan ( ince uzun bir tüp )...
Sorun şu : benim yüzüm zaten yağlı bir yapıda, ben yüzüme sürdüğüm nemlendiricimi dahi yağsız (oil free ) olanından alıyorum. Ancak her gün yüzüme sürdüğüm bu koruyucu kremim ise yağlı :bbo: Ne anlamı kalıyor ki yağsız nemlendirici krem kullanmamın?

Ben yağsız bir koruyucu istiyorum yüzüm için, ama hangi markanın hangi ürünü var böyle , ya da var mı bilmiyorum... Bir bilene sorayım dedim yerimseniben

sebamed bana da çok yağlı gelmişti
şu anda chicco kullanıyorum
tavsiye ederim çok yağlı değil en azından

Arkadaşlar ben sebamed 50 faktörlü güneş koruyuzu KREMİ kullanıyorum, hani şu tüpte olanlardan ( ince uzun bir tüp )...
Sorun şu : benim yüzüm zaten yağlı bir yapıda, ben yüzüme sürdüğüm nemlendiricimi dahi yağsız (oil free ) olanından alıyorum. Ancak her gün yüzüme sürdüğüm bu koruyucu kremim ise yağlı :bbo: Ne anlamı kalıyor ki yağsız nemlendirici krem kullanmamın?

Ben yağsız bir koruyucu istiyorum yüzüm için, ama hangi markanın hangi ürünü var böyle , ya da var mı bilmiyorum... Bir bilene sorayım dedim yerimseniben

Canım bende çok araştırma yaptım güneş kremiyle ilgili,benim cildim hem hassas hemen kızarır hem de beyaz komedonlar var yani gözenekler kapalı bi türlü açamıyorum,kimyasal filtresiz krem arıyodum ve buldum bi kaç ay önce.Bioderma ABC Derm 50+ çocuklar için,sırf mineral filtreli,yağlanma yapmadı bende,çok iyi koruyo hala hiç kararmadım :) sadece kızarıyorum güneşte falan hassaslık gereği :kk77: buna da bi çare bulsam o kadar sevinicem ki ...
umarım yardımcı olabilmişimdir.

X