Cilt Bakımı Ürünleri Güneş kreminizi göz altınada sürüyor musunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
Arkadaşlar yaz kış güneş koruyucu krem kullanıyorum, ama her sürüşte yüzüme iyice dağıttıktan sonra , parmaklarımla göz altınada dokunuyorum az bişey de olsa sürülmüş olsun diye.....
e biliyorsunuz ki güneş kremleri hafif beyazlık veriyor cilde... göz altına sürmeyince , onlar öyle renksiz kalınca çok daha tuhaf bi görüntü oluşuyor.. her seferinde doğru mu yapıyorum yanlış mı diye düşünmeden edemiyorum.. zararlı mı oluyordur acaba?

siz neler yapıyorsunuz bu konuda paylaşalım lütfen bilmiyorumkismile

benim tenimde aşırı hassas olduğundan güneş kremi sürmeden çıkamıyorum yüzüme. ancak aldıgım eczane gözaltıma sürmemem gerektiğini söyledi çünkü cilt yapısı çok farklı. yağ bezeleri fln da oluşturabilir ince bir deri çünkü. ben gözaltı kremi kullanıyorum bu yüzden 15 faktörlü. güneş koruma faktörü olan gözaltı kremlerini tavsiye ederim.

ben güneş kremimi göz altımada sürüyorum çünkü genelde göz çevremde güneş lekesi oluşuyo

eger iyi bir göz çevresi kullanıyorsanız zaten enaz spf 15 içerir yüze sürülen hiçbir ürün göze sürülmez yani benim koruyucum matlaştırma içeriyo bu göz çevresini kurutur ya da yaglandıran korucuysa kusturur bezecik oluşturur demektir ; ama yine de siz bilirsiniz

X