Güneş kreminin yağlı görünmemesi için

Blackqueen89

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2007
259
4
641
35
Kızlar yüzüme sürdüğüm güneş kremi cildimi çok yağlı gösteriyor bunun için önerebileceğiniz birşey var mı ?:CüvCüv:

mrb canım,yağlı ciltler için kremler uygun değil,fluid olanları seçmelisin.benim de cildim yağlı , güneş kremi,nemlendirici ve gece kremlerini alırken sıvı olanları tecih ediyorum.

benim cildim zaten yaglı doktorda güneş koruyucu olmadan cıkmicaksın diyo.. ve sürünce asırı yaglı gösteriyo.. parlıyo.. fotograflarda bile belli yüzümde yaglı cıvık cıvık bişi varmıs gibi.. ama tedavim bitsin bitmesin sürmeye devam edicem gündüzleri günese maruz bırakmak istemiyorum.. eskisinden daha zararlı artık günes..

Yağsız kremleri tercih edersen öle görünmez,mesela sebamed iğrenç ötesi bi krem,yoğun,katı,vıcık vıcık sürünce terletio parlıo üstüne makyaj yapılmıo iğrenç yani ama coppertone yağsızmış,çok rahatmış bi arkadaşım kullanıo ve çok memnun, onu alabilirsin mesela 45-50 SPF olanlarından

canım ben copertone kullanıyorum içinde yağ yok ama yüzü çok parlak sanki yağlıymış gibi gösteriyo ilk bi yarım saat.. sonra geçiyo ama acelen varsa renksiz bi pudrayı çok az sürebilirsin..sadece parlaklıkların olduğu yere..normalde kullanmam ben pudra rahatsız ediyo ama parlayınca sürerim, dene istersen..

Kesinlikle coppertone marka turuncu ambalajda olanlar parlatıyor yüzü her ne kadar yağ içerikli olmasa da.Ben de evden çıkmadan oldukça önceden sürüyorum başka çaresi yok.

Kesinlikle coppertone marka turuncu ambalajda olanlar parlatıyor yüzü her ne kadar yağ içerikli olmasa da.Ben de evden çıkmadan oldukça önceden sürüyorum başka çaresi yok.

Allahallah ya hmm :uhm: Benim çok yakın bi arkadaşım kendisi de sebamed mağduruydu ve nefret ediodu sebamedten,coppertone aldı ve çok memnunum dio,hiç yağlı deil sürüyorum kupkuru,hemen üstüne makyajımı yapıyorum çıkıyorum dio,45 SPF onunki,ben bi sorayım ona şişesi ne renk flan

Yuhannam ben de güneş kremlerine çok önem veririm denemediğim marka kalmadı.No-Ad,Ocean Potion,Banana Boat,Coppertone..Amerikan markalarının bu konuda gelişmiş olduğunu öğrendim araştırmalarım ve duyumlarım sonucunda .Gerekirse ihtiyacım olan kozmetik ürününü almıyorum ama güneş kremine para veriyorum.Çünkü buranın güneşi de oldukça etkili,heralde cildimizin dibine kadar işliyordur.Banana boat marka da güzel.Coppertone da.Ama dediğim gibi parlak görünüyor.Değişik bir durum yağlı değil ama öyle görünüyor..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ne kullanırsam kullanayim illaki parlama yapıyor ancak güneş kreminin üzerine allık sürdüğümde o bölgelerin matlaştığını gördüm en azından yanak ve burnumun üstüne allık sürüyorum azıcık.
Bu mantıktan yola çıkarsak demekki güneş kreminin üzerine pudra sürmek işe yarayacaktır. Pudra satın almayı düşünmüştüm ama acaba güneş kreminin etkisini yok eder mi dedim almaktan vazgeçtim belki de bir etkisi olmacaktı bilmiyorum. Fakat allık biraz olsun kurtarıyor. Tabi söylemeyi unuttum nivea nin 50 faktörlü light feeling lotionunu kullanıyorum diğerlerinden daha hafif bu dediğim allık formulü hafif güneş kremlerinde daha iyi işe yarıyıor.

Son düzenleme:
Bence güneş kreminden değil o terleme..
mesela ben yazın çok sıcak olunca yüzüme nemlendirici sürmüyorum..sadece güneş kremiyle yetiniyorum.ama evden çıkmıcaksam ve nemlendiriciye ihtiyaç duyuyosam nemlendiricimi sürerim ve anında terler yüzüm..ama hava normalse etkilemez.
Yani gözenekler kapandığı için terliyoruz..
evde olduğunuzda deneyin.sıcak bi günde sabah yüzünüzü yıkayıp yarısına nemlendirici sürün.sürdüğünüz yer daha çok terler..
Yani güneş kremi terletiyo die daha çok pudra allık falan sürüp bence gözenekleri iyice tıkamak daha kötü..
yazın nemlendirici sürmeyip sadece güneş kremi sürerek terlemeyi aza indirebilirsiniz başka çare yok gibi şimdilik..
Tabi bir de cildimize uygun güneş koruyucu kullanmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…