- 13 Şubat 2024
- 7
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi kikisdelivery
Mutlaka deneyeceğim. Teşekkür ederimBebek veya çocuklar için olanları deneyebilirsiniz belki onlar daha hafiftir.
Valla normalde çok az terleyen bir insanım ama bembeyaz akıyor artık ter yüzündenBioderma urunlerini seviyorum ben ama gunes kremlerinde sanki az da olsa hepsinde var terleme.
Hangi marka kullaniyorsunuzValla normalde çok az terleyen bir insanım ama bembeyaz akıyor artık ter yüzünden
Mia klinika kullanıyordum ama bıraktım bu yüzden. Daha önce iyi bir kore markası kullanıyordum onda da aynı sorunu yaşadımHangi marka kullaniyorsunuz
Ne kullanıyorsunuz şu an?Bende de oluyordu. Kullanılan markaya göre değişkenlik gösteriyor sanırım. Farklı bir markaya geçtim sorunum çözüldü. Bir de dışarı çıkmadan 15-20 dk önce sürmeyi deneyin.
Marka olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Benim cilt tipimde sizinkine benziyor. Denemek isterimSu bazli gunes kremi kullanin.dediginiz durum bende de oluyor yag bazli gunes kremi kullanirsam.yagliya donuk karma cilt yapimdan dolayi.yagsiz gunes
La Roche Posay.Ne kullanıyorsunuz şu an?
Avene heliocare la roche pasay gibi markalari kullanip memnun kaldimMarka olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Benim cilt tipimde sizinkine benziyor. Denemek isterim
Benimde aynı hiçbir zaman hiçbir güneş kremiyle anlaşamadım bu yüzden ama Cream co aldım geçenlerde 5-6 kere kullandım inanılmaz iyi aşırı memnunum yüzüme sıvıyağ sürmüşüm gibi bi his yok terleme yok inanılmaz bir güneş kremi eğer uzun vadede bu kadar memnun kalırsam binlerce alıp stok yapmayı planlıyorum.Herkese merhabalar. Genel hatları ile anlatmam gerekirse ne zaman güneş kremi sürsem yaz kış fark etmeden yüzüm terlemeye başlıyor. Özellikle bıyık bölümüm böyle. Nemlendirici sürüp denedim. Nemlendirici sürmeden direkt güneş kremi sürdüm denedim. Bir fark olmadı. normalde böyle bir sıkıntı yaşayan biri de değilim. Kusma denilen durum bu mu ondan da emin değilim? Ağır geliyor olabilir mi? Güneş kremi önerisi yapabilirseniz sevinirim