Güneş Kremi...

tubhalo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
67
0
Slm kızlar.
1- Güneş kremini yüzümüzde uygulamak için kaç faktörlü olması gerekiyor , siz hangi markaları önerirsiniz?
2- Ben parfümlü fondöten kullanmak istiyorum. Hangi marka önerirsiniz?
3- Saçım çok dökülüyor ne yapmalıyım önerileriniz neler? Yaptığın doğal kürler var mı?
4- Dudak kenarındaki kararmalar için ne yapmak lazım?bilmiyorumkismile

1) Buğday ten, açık ten sayılır ve SPF 30 ve üstü alman gerekir tatlım..Coppertone iidir, Roc iidir, Lancome da öyle...İnanmazsın ama Arko nem de çok iidir :) Ha, bronzluk istiyorsan, Organicum un güneş yağı doğal bir bronzluk sağlar..
2) Fondöten konusuna gelince, Clinique'nun varsa onu alırdım ben, Clinique kaliteli bir markadır çünkü..Ama parfümlü föndotenleri önermiyorum, parfümü yüze değdirmek ne kadar mantıklı bilemem...Clinique nun su bazlı fondoteni varsa onu almalısın bence tatlım en sağlıklısı :)
3) Kürlere girme, bir başlarsan sonra çıkamazsın..Onun yerine Clear koparak dökülmelere karşı şampuan var..Ya da Bioblas'ın da ürünü var saç dökülmeleri, kopmaları için..Ben clear'ınkini, annem bioblas'ı aldı..Bioblas a gelen yorumlar genelde iyi, Clear ı bilemiyorum..Ama farketmez, nası olsa en azından yarıya kadar dökülme azalır...
4) Dudak kenarını görebilsem cevap verebilirdim ama nası bişi bilmiorum tatlım...

Geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…