Göz Çevresi Bakımı güneş kremi ve göz çevresi

ginka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
370
4
38
kızlar güneş kremi göz çevresine sürülür mü ?
ya ben 3 gündür tüm yüzüme uyguluyorum yüzüm çok canlandı pürüzler ortadan kalktı veee en önemlisi mimik kırışıklıklarım vardı göz etrafimda 23 yaşındayım hepsi yok oldu alnımdada kışıklık vardı dehşet şekilde nemlendiriyo valla kışın bile nemlendirici yerine güneş kremi kullanmayı düşünüyorum :lepi: ben şuan garnierin 30 faktörülüsünü kullanıyorum normal hayatımda. illa deniz kıyısında kullanılcak diye bi kural yok nasılsa ki güneş ışınlarına evin içinde bile maruz kalıyoruz erken yaşlanmalara sebebiyet oluyor. güneş kremini her yerde hergün tavsiye ederimhihoyyyt

cnm ya bende kulanıyorum ama dısarıya cıktığım znm cizğileri yok eddğinden bahsediyorsun qercekten işe yaradımı qece yatarken kullansak olurmu peki bide tüylenme yapamsın sürekli kulanırsak tüylenme yapmayan nemlendirici bildğiniz krem varmı yaaa ofsss

güneş kremi göz çevresıne süruluyomuki ? ? önerebılcegınız guneş kremı varmı

GÜneŞ koruyucu dahıl olmak Üzere hıÇbır ÜrÜn gÖzÇevresıne uygulanmaz ıyı markaların gÖz Çevrelerısı kremlerınde en az spf 15-30 koruma faktÖrÜ olur zaten

Şöyle olabiliyormuş; normal göz nemlendiricisinin içine çok çok az miktarda güneş kremi katıp o şekilde sürmek. Tabi tüpün içine değil, parmağımızda karıştırıyoruz. Bana eczacı bu şekilde söylemişti dermokozmetik bir nemlendirici seçmeye çalışırken. Bunu bir sitede öneriler arasında da gördüğümü hatırlıyorum.
Ben göz çevresi için koruyuculu göz nemlendiricisi tercih ederim yine de elimdeki biterse, karışım oranıyla uğraşamam hatta tutturamam. Yine de bilgi olsun diyerek yazmak istedim.

edit: birde göz çevresi hassas sonuçta. Yukarıda yorum yazan arkadaşa katılıyorum. Spfli varlen gerek yok yormaya, yağlandırmaya orayı.

X