- 28 Temmuz 2024
- 1
- 0
- 25
- Konu Sahibi sinemsss4268
Kızlar sizce la Roche mi yoksa the purest mi güneş kremi daha koruyucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun vadede kullanmayın bence çok alkollü.ben la roche kullanıyorum 3 yıldır. bu ay denemek için biodermanın şu leke önleyici bi tanesi var onu aldim yarım kutum bitince başlicam.
ben the purest hiç kullanmadım açıkcası. serumlarını kullanıyorum sadece. kv almistim onun güneş kremini hiç sormadım memnun mu diye la roche candır ya bence
Beeo propolisliKızlar sizce la Roche mi yoksa the purest mi güneş kremi daha koruyucu
Ben solante 50 faktor olanı kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla cilt yapısına göre degisiyor bu faktör koruması mesela benim cildim çok yumuşak hemen kırışmaya meyilli o yüzden 50 faktor bile çok fazla aslında. Ben memnunum ama illa sorduklarınizdan biri olacak diyorsanız purest derimKızlar sizce la Roche mi yoksa the purest mi güneş kremi daha koruyucu
La roche. Cildiyem önermiştiKızlar sizce la Roche mi yoksa the purest mi güneş kremi daha koruyucu
Purest güneş koruyucu stick kullanıyorum, yüzümü yumusacik yapıyor hem sürülmesi kolay hem kalıcı. Bir de yağlı cilt için olan güneş kremini kullandım oda güzel ama krem yani stick daha kolayima geldi benimKızlar sizce la Roche mi yoksa the purest mi güneş kremi daha koruyucu