Cilt Bakımı Ürünleri Güneş Kremi Tavsiyesi (Parlamayan, yüzde kireç gibi durmayan)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Tozlubavul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
5
1
Kızlar merhaba, çok beyaz bir ten rengim var. Ufak tefek güneş lekeleri oluşmaya başladı ama fazla belirgin değiller. Yaz kış güneş kremi kullanmam lazım ama istediğim gibi bir krem bulamadım. Parlamayan, yüzde bembeyaz kireç gibi durmayan, yapısı ince, makyaj altında ağır durmayan kaliteli bir güneş kremi arıyorum. Cilt tipim karma (T bölgesi yağlı)

Kullanıp memnun kalmadıklarım:
SEBAMED-----> Aşırı parlama yapıyor.
La Roche Posay-----> Yüzde kireç gibi duruyor. Ve pullanma yapıyor.
SOLANTE-----> Yapısı bana çok yağlı geldi ve bu da yine kireç gibi yaptı ve sivilce çıkardı. Halbuki akne karşıtı olandı.

Tecrübelerinizle yardımcı olmak isterseniz çok sevinirim kızlar. Öpüyorum. :KK68:

Boyle bir konu bende actim yazan olmamisti bir kisi haric bana daylong onerdi bir arkadasim hemen hemen sorunumuz ayni suan mejburiyetten elimdeki kremimin bitmesini bekliyorum tavsiyede bulunan arkadasimda ayni beyaz ten cogu markayi kullanmis memnun kalmamis daylong hayalet gibi durmuyo demisti :)

Boyle bir konu bende actim yazan olmamisti bir kisi haric bana daylong onerdi bir arkadasim hemen hemen sorunumuz ayni suan mejburiyetten elimdeki kremimin bitmesini bekliyorum tavsiyede bulunan arkadasimda ayni beyaz ten cogu markayi kullanmis memnun kalmamis daylong hayalet gibi durmuyo demisti :)

Cevap için teşekkürler canım :KK200: Daylong ben de duydum bir kaç kez. Listeye alıyorum bir de onu deneyelim. Memnun kalırsam ya da kalmazsam yazarım buraya.

Cevap için teşekkürler canım :KK200: Daylong ben de duydum bir kaç kez. Listeye alıyorum bir de onu deneyelim. Memnun kalırsam ya da kalmazsam yazarım buraya.
Bende alicam kim.once kullanirsa yazsin diyecegim ama bnm kremimin bitmesine var daha cnm benide bilgilendirmis olursun ricaaaaa:)

Ben yıllardır Ducray kullanıyorum. Kahverengi kele oluşumunu da engelliyor, olanları da zamanla hallediyor.
Solante almıştım ama çok kıvamlı, beyaz beyaz durdu yüzümde, kalıp gibi.
Hamilton markasını övenler olmuştu, ama ben hiç kullanmadım; bilemiyorum.

Lr ın güneş kremleri mükemmel. Şimdiye kadar kullandığım en iyisi diyebilirim.

JAPON RMK UV FACE PROTECTOR SPF50.
Nemlendiricinin ustune suruluyor.
Aslinda SUQQUnun enfes urunleri var, uc katmanla ayri ayri uygulanan, fakat -----ATES PAHASI.
JAPON urunlerinin mukemmeligini kelimelere dokmem mumkun degil.

X