Cilt Bakımı Ürünleri Güneş kremi tavsiyesi lütfen!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

chatlakzeynep

CHaTLaq
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
17
0
Merhabalar.. Ben aşırı beyaz tenliyim.3 yıl önce Hawaain Tropic tavsiyeler üzerine aldım fakat hiç memnun kalmadım bronzlaşmaya çalışırken resmen 2. dereceden yandım tatilim mahvoldu. 2 yıl öncede Garnier kullandım .Onda da ilk gün koruyucu kullandım kısa sürede bronzlaşayım cahilliği yaptım esmerlerin kullandığı bronzlaştırıcı yağdan kullandım resmen yandım piştim :)) Silverdin imdadıma yetişti .Bu sene de hem güneşin zararlı ışınlarından korunmak istiyorum hem de kademeli olarak bronzlaşma derdindeyim.Gerçi esmer bronzluğu olmayacağını biliyorum ama hafif bi turunculuğa da talibim:) Bütçe sorun değil yeter ki iyi bir ürün olsun derdindeyim.Önerileriniz varsa alıyım lütfen. Avene ,La Roche Posay ,Biderma iyi diye duydum ama kararsızım...

bence babe çok iyi güneş kreminde. denize giderken bronzlaşmak istemediğim için sürüyorum, hiç güneş görmemiş gibi oluyorum canım

canım ben solantenin güneş kremlerini kullanıyorum... doktor tavsiyesi ile aldım ve çok memnunum...tavsiye ederim sana

Ben kızılım , güneşten nasibi alanlardan :) beni geçen sene keşfettiğim sheabutter kurtardı desem yeridir , ne acı ne yanma , onu sürüp güneşlendim hep ve ilk defa bir yazı rahat geçirmiştim:) bunun dışında yanayım / yanmış gibi gezeyim dersen de Lovingtan bronzer öneririm , ef sa ne :)

Ben Avene Kullanıyorum. Cildim çok hassas. Bitkisel ve eczanelerde satılan bir ürün olduğu için güvenerek kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim :)

orıflame sun zone 50 faktor onerırım gayet ucuzda sattıklarım ve kullanan musterılerımcok begenıyo ve tabıkı bnde:)

Selam ,Loving tan bronzer nerede satılıyor.

Sebamed 45 faktör güneş kremini kullanıyorum ben çokta memnunum cildim de kuru ve hassas seninde öyleyse tavsiye ederim :)

Hawaiian ın hangisinden kullandınız acaba? kahverengi şişelerse zaten yanmak için. Pek koruyucu bi özelliği yok.
Ben Babe'yi iyi diye kullandım çok Yağlı geldi. Solait kullandım memnundum. En son hawaaian tropic silm face spf30 aldım. Çok çok memnun kaldım. Bayılıyorum hatta o derece. Kokusu cildi yağlandırmadan nemlendirerek Koruması.
Vücuda ise garnier ve nivea'nın transparent 30spf'liklerinden kullanıyorum.

Roc 50 faktör leke önleyici olan ve Roc 50 faktör kırışık engelleyicili olanı da öneririm kesinlikle...
Geçen yaz yüzümde siyah leke oldu ve tatil boyunca moralim bozuldu is lekesi gibi kaldı. tatil dönüşünde güneş kremimi değiştirdim. Çünkü öncekinde bir işe yaramadığı gibi ayrıca korumadığını belli etti hem yandım hem leke yaptı iz kaldı. Ek olarak önce cildiyeye gittim, bir kaç krem verdi ama geçmedi. Bende gratisten Roc 50 faktör güneş kremini aldım ve dermoderm leke kremi aldım... Memnun kaldım; gece leke açıcı olan dermodermi sabahta güneş kremi ile tam 1 yıl geçirdim. tek kelimeyle ilk iki ayda o yüz lekem gibi yüz rengim de düzelmişti, herkes şaşırdı. mucize iki krem ikisi de kesin tavsiye ederim.. Şu an iki adet alana Roc krem alana ''soleil protect güneş sonrası ferahlatıcı sütü üstelik 200 ml hediye kampanyası var. Tavsiye ederim yaz kış günlük güneş kremi kullanmalıymışız doktor demişti akıllandım ama olan oldu. az iz kaldı onun içinde tekrar cildiye sprey sıkacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…