Güneş Kremleri Güneş kremi sivilce yapar mı?

Güneş kremleri, bronzlaşma

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
coverdermin 60 faktörlü güneş kremini kullanıyorum güzellik uzmanı tavsiyesiyle aldım cilt yapımıda bilir cildim karma yağ bezesi yaptı birde sivilcelenme var sanki güneş kremiyle alakalı olabilirmi çok yağlı hissediyorum yüzümü kalıp gibi duruyor napabilirim tavsiyesi olan varmı benim gibi yağlı cilt olupta güneş kremini sürüp sorunu olmayan içindede uva uv b c vitamini ve aleovera yazıyor

aynı şekilde.. yuzume sürdüğümde sanki saatlerdir yüzüm pismişte öyle geziyormuşum gibi hissediyorum. çıkan sivilceler de cabası. kendimce çözüm bulmaya çalıştım ama çok etkili mi orası tartışılır. dışarı çıkmadan önce yüztemizleme jelimle yüzümü yıkıyorum. yağlanmasını beklemeden nemlendirici sürmeden az miktarda güneş kremi sürüyorum. sanki öncekine göre daha iyi gibi.

bende bi çok güneş kremi denedim yüzüme .. bi çoğu sinir bozucu .. sanki kalıplaşmış gibi hissediyordum çoğuda kıyafetlerime sarı renk çıkartıyordu ... sebamed hele kabus gibi bişey .. şimdi yeni yves rocher in güneş kremini aldım bi süredir kullanıyorum ne sivilce yaptı ne bişey ... kokusuda güzel sürülüşüde güzel .. bu zmana kadar bi ondan memnun kaldım açıkçası..

sivilce yapanlar hangı markalar acaba? sebamed iyi dıyorlar ama bılmıyorum kı o da bana pek iyi bir marka degıl gıbı gelıyo ??

konuyla alakası yok ama salisilik asit laktik asit serum duş jeline karışım yapıysun sivilce leke v.s. için 3 gündür kullanıyorum sivilcelerim bi anda çoğaldı sırtımı sardı resmen normalmidir bilgisi tecrübesi olan kullanan lütfen bilgi verebilirmi :KK43:

dermalogicanın cildinize uygun olanını alın kızlar.ben çok memnunum bu markadan.biraz pahalı ama verdiğiniz paraya değiyor..

güneş koruyucusu olarak tek geçeceğim ürün ANTHELIOS AC SPF 30 EXTREME FLUID..
akneye yatkın, yağlı ciltler için..sebamet,garnier falan denedim araştırdım..bunda karar kıldım
kesinlikle tavsiye edilir bir ürün..cildim sorunlu olduğundan en iyisi bu benim için..
parlama, yağlanma ,akma yapmıyor, hemen cilt tarafından emiliyor,çok hafif..
zaten sivilceli ciltler için olduğundan sivilce çıkarır mı korkusu olmuyor..
1 yılı aşkın süredir kullanıyorum yaz kış..her tavsiye isteyene öneriyorum..
üzerine tanımam, o kadar yani..
arama motorundan araştırırsan, açıklayıcı bilgilere ulaşırsın

TatLiGaci

güneş koruyucusu olarak tek geçeceğim ürün ANTHELIOS AC SPF 30 EXTREME FLUID..
akneye yatkın, yağlı ciltler için..sebamet,garnier falan denedim araştırdım..bunda karar kıldım
kesinlikle tavsiye edilir bir ürün..cildim sorunlu olduğundan en iyisi bu benim için..
parlama, yağlanma ,akma yapmıyor, hemen cilt tarafından emiliyor,çok hafif..
zaten sivilceli ciltler için olduğundan sivilce çıkarır mı korkusu olmuyor..
1 yılı aşkın süredir kullanıyorum yaz kış..her tavsiye isteyene öneriyorum..
üzerine tanımam, o kadar yani..
arama motorundan araştırırsan, açıklayıcı bilgilere ulaşırsın

demiş ya evet aynısın 50 sini kullanıyorum çok başarılı, aynı şekilde vichy'nin ürettiği yüz bölgesine özel akışkan kremleri de kullanabilirsin.

çünkü bu yaz bazen güneşlenirken çantama bu kremi almayı unutuyordum, mecburen yüzüme vücuduma sürdüğüm kremi sürüyordum(o da clinique marka öyle dandik de değil yani) hemen ertesi günü yeni bir sivilce baş gösteriyordu. aman diyim, sakın yüz için olmayanları kullanma

X