Cilt Bakımı Ürünleri Güneş kremi önerisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kesinlikle sebamed tavsuye ediyorum.yillardir vazecemedigim tek marka .mukemmel otesi bi urun:KK66:

kesinlikle solante alma çok satıyor ama benim cildimi sivilcelendirdi, ben hamilton öneririm. Bir de bildiğim kadarıyla hamilton avustralya markası olduğu için 30 faktörü üst koruma oluyor, böyle bir şey okumuştum.

Avene kullanıyorum çok memnunum.Gerçekten çok uzun süreli kullanılıyor.Ayrıca ten rengimide doğal gösteriyor.Yalnız yağlı ciltler kullanmamalı bence.Belki ona uygun başka çeşitleri vardır bilemiyorum.yağlı ciltlerde yüzü çok parlak gösteriyor

ben vichy kullanıyorum çok memnunum,bioderma ürünüde kullanıyorum ikiside eşit benim için ve favorim..yaz kış kullanmanı tafsiye ederim..artık fondoten bile kullanmıyorum cilt rengini eşitliyo çünkü..

Sisley sunleya faktör 30, muhakkak denemelisin, cildi süper besliyor, nemlendiriyor, yakmadan bronzlaştırıyor ve bronz kalıyorsun :21::KK59:

Pahalı ancak kesinlikle "vichy"
11103985_880003002041339_2027169159_n.jpg

nivea kullanıcısıydım la Roch posay satan da Vichy satan eczane de önermedi. Ben de bunu aldım, set kampanyası yapmışlar. Ayrıca eczacı makyaj altı bazı olarak da kullanabileceğimi söyledi. Deneyelim bakalım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 164
Aloe Vera GÜNEŞ: Aloe Vera’nın bakım gücü ile güneşe karşı son derece etkili koruma
Her cilt tipi için uygun UVA/UVB koruma.
Çok yüksek oranda Aloe Vera içerir. Aloe Veranın cilt için bir çok yararı vardır.
Hassas ciltler ve çocuklar için uygundur.
Anti-aging etkili ürünleri de mevcuttur.
Suya dayanıklıdır.
Güneş banyosu sırasında vücut ve yüz için doğal koruma.

Eklentiler

• aloe-vera-sonne-komplett-set-3806.jpg
    aloe-vera-sonne-komplett-set-3806.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 109
kesinlikle bir çok markanın güneş kremini kullanınca (avene-la roche-babe-roc-solante-..vs) dcl yı tek geçerim. ancak hanımlar cilt yapısı güneş kremi seçiminde önemli bir faktör bence. bana iyi gelen bir ürün başkasında aynı etkiyi göstermeyebilir. benim hassas ve kızarmaya meyilli bir cildim var.

Solenta pigmenta kullandım.bembeyaz yapıo ağır yogun bi krem.sebamed cok iyi korumuya doktorum söylemişti.ben daylong ektrem 50+ kullanıyorum.tüm gün etkili.hamilton optimal ıda tavsiye ederim

X