Cilt Bakımı Ürünleri Güneş kremi önerisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Elasticcheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
14
3
29
Cok hassas bi cilde sahip degilim ama günesten sanirim kahverengi lekeler atmaya basladi cildim. Günes kremi alacaktim biodermanin sitesine girdim de cilt tipine göre ayrim filan yapiyordu. Sizin önerebileceginiz günes kremi var mi? 30 faktör ya da 50 faktör hangisini secmeliyim?

Peynir gibi beyaz kalmak istemiyosan 30 faktör al. Ben hep hamîlton kullanırım.cildim hasas değil ama bebekler için olanı var hamilto ın onu kullanıyorum cildim çok güzelleşti onu kullanöaya başladığımdan beri

Skincode50+ ve Daylong50+ kullanadım koruculukları çok çok güzel ama yüzün karmaysa 50 ağır gelebilir. Şimdi Papulex 30 kullanıyorum memnunum.

vichy kullaniyotum 50+ yagli bir his birakmiyor..ten rengine uyumlu olani var hatta bana bb cream gibi geldi ama ben beyaz olanini tercih ediyprum fondoteinj gibi bile kullanilabilir.
kaliciligi ehhh fena degil cok iyi de korumuyor yada ben peynir gibi oldugumdan bilmiyorum yinede kizarip bozariyorum

Bence en iyisi sebamed ben çok memnun kaldım güneşe çıkmadan yarım saat önce sürün hem cildi taze gösteriyor hemde çillenmeyi önlüyor biraz yağlı bir krem ama ciltte gayet hoş duruyor

Sebamed 50 yada bioderma photoderm max 50 + kesnlkle tavsiye ederm ikiside mükemmel ve dermotologlarin tavsiye ettiği kremler

Solante acnes tinted kullandim fiyati pahali gozukuyor ama 150 ml digerlerinin 3 4 kati fiyat olarak karsilastirirsak yani baya uygun oluyor aslinda birkez unutup ablamin la roche posayini surmustum havuzda kipkirmizi oldum solanteyle hic oyle bir durum yasamamistim

cildiniz hassas oldugu icin marka önermiyecegim ama size 30 faktörlük krem almanizi tavsiye ediyorum.30 ile 50 faktör arasinda koruyuculuk bakimindan cok fazla fark yok ama 50 faktör icerisinde cok daha fazla katki ürünü var.bu yüzden de dermatologlar cocuklara da 50 faktör yeterli diyor.

Benimde yüzüm zaten yağlı yazın çillerim baya artıyor yeni lekeler falan cıkıyor solante uygun olur mu

sebamed, solante pigmenta, vichy ve bilimum güneş kreminden sonra avene eu thermale ürününü tek geçerim, minicik bir şey ama bütün yaz kullanabildim ve güzel emiliyor. Avenein pompalı şişedeki güneş kremini de kullandım ama bu kadar iyi değil.
Cildim hassas ve çilli, güneş kremi kullanmazsam kızarıp kabarıyor ve kaşınıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…