Güneş kremi önerisi

acitatlisos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
1.935
4.001
Arkadaşlar güneş kremi önerilerinizi almaya geldim, yaş 30’u geçti, normal nemlendiriciler kullanırdım ama tatiller dışında güneş kremi kullanmazdım bugüne kadar. Artık yaş çizgilerine karşı tedbirler araştırmaya başlamışken güneşin etkilerine karşı da yüzümü korumak gerektiğini düşünüyorum. Ancak market işi değil de içeriği temiz ve düzgün bir krem arayışım bulunmaktadır. Yüzüm için ayrı kollarım için ayrı kullandığınız güneş kremi önerilerinize talibim. Teşekkür ederim şimdiden

solenta kullandım güzeldi ama mükemmel değildi.. hellocare kullandım bence çok güzeldi fakat göze olaki temas ederse çok yakıyordu.. şimdi görkitonun kremini aldım on gündüz kullanıyorum memnunum

Missha nın bu ürününden çok memnunum. Çok hafif de rengi var bb krem gibi, beyaz değil, yapış yapış değil, parlak değil.

Eklentiler

• EA5831BD-60F5-45E7-B193-0742A50B93D6.png
    393,2 KB · Görüntüleme: 136
la rocheun şuan viral olan güneş kreminden çok memnunum tavsiye ederim.yapısı emilimi beyazlık bırakmaması tamamen fiyatını hakediyor. ınfluencer şişirmesi olduğunj düşünüp uzun bir süre almamıştım ama kullanmadığım zamanlar için çok pişmanım kesinlikle en iyilerinden

La roche posay renksiz gunes kremleri tavsiye ederim akma bulasma vs yapmiyor. Renkli urunlerinde oksitlenme yasayabilirsiniz tercih sizin. Vichy renksiz g.kremi emilimi guzel lakin makyaj alti kusma yapiyor, terleyincede akiyor tavsiye etmem elimdekini evde kullaniuorum bitsin die. Jejudo gunes kremi guzel ve uygun fiyatli deneyebilirsiniz. Missha su bazli bir urunu var denemedkm ama yorumlar guzel jel kivamliymis bakabiilirsiniz. Vionne eco eart stick gunes kremi kuru ciltler begeniyor cilt yapiniz uygunsa deneyebilirsinjz ben yagli karma cilt oldugumdan deneyemedim

Lekeye müsait kuru bir cildim var solante pigmenta kullanıyorum iyi midir sizce ?

Kullanmadim acikcasi ama kullananlar memnun arastirdigim kadariyla . Birde yenilemek lekelenmeye musait ciltlerde cok onemli 2 3 saatte yenilemelisiniz. Uzun sure kullanimlarda ciltteki lekelerin acildigi bile soyleniyor gunes kremlerinde .cilt urunleri cok degistirmeye gelmiyor uymadiginda hem para hem urun cop oluyor acikcasi ama yazdigim urunler cogu kisinin begendikleri sans verebilirsiniz

Qustto markasının Güneş kremini kullanıyorum.50 faktör ne beyazlık oluyor nede yüzümü yağlı gösteriyor.tamamen emilim yapiyor.tam bı fiyat performans ürünü

Narted markasının güneş kremini ve onarıcı bakım kremini öneriyorum. Narted kullananlar diye bir başlık açmayı bile düşünüyorum. İyi ürünlerin hakkı verilmeli! :) göz atmanızı öneririm. web sitesini de bulup yazayım hemen. Narted

Son düzenleyen: Moderatör:
Laroche aldım yapısı hemen emılımı cok guzel ama yuzune surerken su gıbı akıyor bazen ustum batıyor .
Elıme dökeyim dedım su gıbı aktı .. sürerken baya cebelleşiyoru
50 ml ıcınde az var bakalım nekadar gıdecek.
Solente 150 ml di . Bu bıtınce onu denıcem

Narted Athenias güneş sütü 150 ml. üstteki sıkma aparatı fısfıs şeklinde. ben de genellikle avucuma sıkıp oradan yüzüme sürüyorum. bir de yoğun nemlendirici özelliği olduğu için ekstra nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorum. yüzümde çok hafif cilt lekem oluşmuştu geçen yıllarda. eylül ayından beri bu ürünü kullanıyorum ekstra bir lekem de oluşmadı çok şükür. dilerim memnun kalırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…