- 13 Kasım 2022
- 1.935
- 4.001
-
- Konu Sahibi acitatlisos
Lekeye müsait kuru bir cildim var solante pigmenta kullanıyorum iyi midir sizce ?La roche posay renksiz gunes kremleri tavsiye ederim akma bulasma vs yapmiyor. Renkli urunlerinde oksitlenme yasayabilirsiniz tercih sizin. Vichy renksiz g.kremi emilimi guzel lakin makyaj alti kusma yapiyor, terleyincede akiyor tavsiye etmem elimdekini evde kullaniuorum bitsin die. Jejudo gunes kremi guzel ve uygun fiyatli deneyebilirsiniz. Missha su bazli bir urunu var denemedkm ama yorumlar guzel jel kivamliymis bakabiilirsiniz. Vionne eco eart stick gunes kremi kuru ciltler begeniyor cilt yapiniz uygunsa deneyebilirsinjz ben yagli karma cilt oldugumdan deneyemedim
Narted markasının güneş kremini ve onarıcı bakım kremini öneriyorum. Narted kullananlar diye bir başlık açmayı bile düşünüyorum. İyi ürünlerin hakkı verilmeli! :) göz atmanızı öneririm. web sitesini de bulup yazayım hemen. NartedArkadaşlar güneş kremi önerilerinizi almaya geldim, yaş 30’u geçti, normal nemlendiriciler kullanırdım ama tatiller dışında güneş kremi kullanmazdım bugüne kadar. Artık yaş çizgilerine karşı tedbirler araştırmaya başlamışken güneşin etkilerine karşı da yüzümü korumak gerektiğini düşünüyorum. Ancak market işi değil de içeriği temiz ve düzgün bir krem arayışım bulunmaktadır. Yüzüm için ayrı kollarım için ayrı kullandığınız güneş kremi önerilerinize talibim. Teşekkür ederim şimdiden
Narted Athenias güneş sütü 150 ml. üstteki sıkma aparatı fısfıs şeklinde. ben de genellikle avucuma sıkıp oradan yüzüme sürüyorum. bir de yoğun nemlendirici özelliği olduğu için ekstra nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorum. yüzümde çok hafif cilt lekem oluşmuştu geçen yıllarda. eylül ayından beri bu ürünü kullanıyorum ekstra bir lekem de oluşmadı çok şükür. dilerim memnun kalırsın canım.Laroche aldım yapısı hemen emılımı cok guzel ama yuzune surerken su gıbı akıyor bazen ustum batıyor .
Elıme dökeyim dedım su gıbı aktı .. sürerken baya cebelleşiyoru
50 ml ıcınde az var bakalım nekadar gıdecek.
Solente 150 ml di . Bu bıtınce onu denıcem