Güneş kremi önerilerine ihtiyacım var!..

kelebeeekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
343
21
68
kızlar merhaba...
Cildim karma, gözenekleri hafif belirgin ve en önemlisi allerjik ve kızarmaya eğilimli..
Güneş kremi sürmeden asla dışarı çıkamayan biriyim. bembeyaz olunca lekeye çok müsait. şimdiye kadar bir çok marka kullandım sebamed, rosense, la roche posey, cosmed, farmona.. ama hah işte bu diyebileceğim bir memnuniyetim olmadı.
şimdi yine kremim bitiyor ve ben arayışa girdim.
önereceğiniz bir marka var mı? koruyuculuğu iyi, yapısı hafif, yağlanma-parlama yapmayan...
tşkler şimdiden..

Canım merhaba, ben 2 yıldır Avene (sprey) markasını kullanıyorum. Benim ciltimde beyaz ve seninki gibi hassas, doktora gittim bana bu avene ürünü önerdi. Dediği gibide çıktı, çok memnunum yukarıda fotoğrafını gördüğün ürünü şimdi kullanıyorum geçen yıl bunların krem gibi olanı vardı, biraz katı idi birde küçüktü. Bu yıl bu büyük şişede olanı keşfettim, bunun kullanımı daha rahat ve yüze uygulaması daha uygun. sürdükten sonra kremi iyice yediriyorum. Zaten güneşe çıkmadan 20-30 dk önce sürmelisin. ilk sürdüğünde beyazlık oluyor ama 20 dk sonra o beyazlık gidiyor. Birde hangi güneş kremini kullanırsan kullan öğleden sonra yenilenmen gerekir. Zaten sen anlarsın gerektiğini yüzün hafif kurur gibi olur. Birde nemlendirme özelliği ile cildim yumuşacık oldu. Tavsiyem kesinlikle budur. Ben geçen anneler gününde indirimli fiyatı ile 50 TL ye almıştım. Ugun bulduğum için 2 adet aldım. Şuan fiyatı belki 60-70 TL civarı olabilir. Araştırıp almanı tavsiye ederim. Kolay gelsin. Eğer bu pahalı gelrise o küçük krem gibi olanından da alabilirsin.

Bu da krem gibi olan aslında bu biraz katı sprey olanda çok sıvı değil.

Ben sana hatta kıvamlarının fotosunu koyayım, elimde krem olanındanda var farkı gör.

Cildin açık tonda olduğu içinde 50 faktörden vazgeçme derim.

cilt yapımız rengimiz aynı clinique kullanmıştım ben ten renginde gayet iyiydi sür yat güneşin altına 5 saat yine bembeyaz kalkıyosun

http://2.bp.blogspot.com/_1G4pzvigEaM/S_J28DoBcXI/AAAAAAAADRw/OtcAGoz5Adg/s400/cityblock.jpg

yorumlarınız çooook tşkler...
avene in termal suyunu kullanmıştım hiç fayda görmemiştim. ondan dolayı bi ön yargı oluştu sanırım.. ama araştırıyorum sürekli avene, babe, lancome, clinique çok iyi yorumlar almış.. biilemedim..

canım ben doktora gitmeni öneririm cilt tipine göre değişiyo ben de sebamed kullanıyorum . doktorum söledi ve 3 sene oluyo yalnız hergün kullanmayın . evden çıkmayacağınız gün kullanmayın .çünkü alışkanlık yapıyo cilde .

bundan 2 yıl önce gitmiştim ben de dr a. o da sedamed önermişti ama ben kullanamadım, çünkü yüzümde parlama,yağlanma yaptı. öyüzden başka markalara yöneldim ama istediğim gibi işte bu diyebileceğim bi ürünle karşılaşmadım.
evdeyken bile güneş kremi kullanın diyolar şimdi. tv, bigisyardan çıkan ışınlar, güneş olmasa bile yaydığı ışın vs bunlardan korunmak lazım falan deniyo.. bende evdeyken bile kullanırım. acaba dediğiniz gibi alışkanlık yaptı da ondan mı memnuniyetim tam olmuyo?

başka bi krem kullanıyomusun . cildin mi yağlı. bide nohut tanesi kadar sürülmeli ve göz kenarlarına sürülmemeli. bende bi yağlanma olmadı . fondoten faln kullanyomsn?

başka bi krem kullanıyomusun . cildin mi yağlı. bide nohut tanesi kadar sürülmeli ve göz kenarlarına sürülmemeli. bende bi yağlanma olmadı . fondoten faln kullanyomsn?

yok canım fondoten,pudra falan kullanmam özel gün haricinde.. nemlendirici kullanıyorum güneş kreminden önce... cildim zaten karma,sebamedle t bölgem pasparlak olmuştu..
geçen gün bir kozmetik dükkanından losyon olanın testerını aldım o daha iyi gibi geldi krem olanından..

güneş kreminden en az iki saat önce krem kullanmalısın . çünkü yüzünün nemini zaten sağlamış oluyosn . tekrar üstüne sebamed sürmen ve parlaması da ondan ..ben yüzüme sadece seba med kullanıyorum .. bi önerim var yüzünü havlu ile sert bi şekilde silme bu da çok zararlı .ben küçük peçete ile dokunarak siliyorum ..

önerilerin için çok tşkr ederim, dikkate alıcam mutlaka..

Merhaba, yeni üyeyim, o yüzden şimdi gördüm. Alerji yüzünden bir sürü ürünü kullanamıyorum ve makyajan nefret ediyorum. O yüzden Amerikadayken image skincare diye bir marka vardı, sadece onu kullanırdım. Burayada yeni gelmiş, reklamını gördüm gazetede. Sizin için tam adına baktım şimdi; Prevention + günlük renkli nemlendirici adı. 30 SPF kullanıyordum ben yetiyordu. Estetik doktorları ve güzellik uzmanlarının bilrikte geliştirdiği bir ürün. Vardır internette sanırım adresleri. Zaten makyaj yapmana da gerek kalmayacak sürünce, fondöten renginde, doğal makyaj gibi oluyor, bir rujla günümü bitirirdim onu sürünce, nemlendirici görevi de görüyor zaten missss, hey gidi günler hey:))

Vichy kullanıyorum, tavsiye ederim. terleme yapmıyo

Ben niveanın güneş kremlerini çok beğeniyorum,fiyatları da oldukça makul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…