Öncelikle teşekkür ederim canımm yazdığın için.. Solante nin biçok çeşidi var bildiğim kadarıyla hangi çeşidini kullanıyorsun senBen solante kullanıyorum (umarım ismini doğru yazdım :)) çok memnunum ,aynen dediğin gibi mat ve beyazlaşıyor ama kuru ciltler için uygun mu bilemem
Solante pigmenta benim kahverengi kutusu internetten farklarına bak istersen kuru cilt için uygunsa hangisiÖncelikle teşekkür ederim canımm yazdığın için.. Solante nin biçok çeşidi var bildiğim kadarıyla hangi çeşidini kullanıyorsun sen
Sizi rahatsız eden nedir anlamadım yazmazsınız olur biter.. Acil olan şey ise denize gittim ve hala bi krem almadğğım için kullamadım bişey sırtım kollarım kıpkırmızı şuanda. Haftaya da köye gideceğiz ordan almam mümkün olmayacağı için gitmeden almam gerekiyor .Acil olan nedir anlamadım, söylenen markaları alıp bu akşam mı kullanacaksınız hemen?
Canımmm aynen bakayım ben onlara çok Teşekkür ederimmmSolante pigmenta benim kahverengi kutusu internetten farklarına bak istersen kuru cilt için uygunsa hangisi
Sebamedde çok kimyasal var diye duymuştum eczacıdan . Peki canımm sen hangi çeşidini kullanıyorsun solante ninBende solante kullanıyorum. Çok iyi bi krem. Ama sebamed söylediğiniz özelliklere daha uygun..
Yağsız fln ya cildinizi kurutma oldu mu acaba benim cildim de kuru bayaBabe nin yağsız olan çeşiti iyi ben kullanıyorum parlaklık vermiyor ama öyle beyazlattığı da yok belirsiz kuru cildim bana uydu
ben lekeli ciltler için olanını kullanıyorum, yeni lekelenme olmadı cildimde. Ayrıca yağlanma da yapmadığı için çok memnunum. Bunu sürdüğümde cildim ışıl ışıl oluyo güneş kremi değil de başka bi bakım kremi sürmüşüm gibi..Sebamedde çok kimyasal var diye duymuştum eczacıdan . Peki canımm sen hangi çeşidini kullanıyorsun solante nin
Akşamları günlük kremim var at kestanesi kılcal damar çatlaması için onu sürüyorum bu aralar çok yağlı old için kuruluk yapsa da farketmedimYağsız fln ya cildinizi kurutma oldu mu acaba benim cildim de kuru baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?