GÜNEŞ KREMİ .. ACİLL:(( Lütfen tecrübelerinizi yazın

KJH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
435
88
73
İstanbul
kızlar acil Güneş kremi bulmam lazım ama bulamıyorum. Denediğim güneş kremleri genelde yüzle bütünleşiyor ve parlak duruyor suratta. Yüze yağ sürülmüş gibi. Benim istediğim Güneş kremiyse yüze sürünce beyazlık veren daha mat ve katı bu yapısı olan Güneş kremi istiyorum. Daha önce aubrey kullanmış çok beğenmiştim ama artık üretimi. Sizin kullandığınız benim aradığım tarzda Güneş kremi varsa lütfen ismini yazabilir misiniz ( cildim kuru bu arada)

Ben solante kullanıyorum (umarım ismini doğru yazdım :)) çok memnunum ,aynen dediğin gibi mat ve beyazlaşıyor ama kuru ciltler için uygun mu bilemem

• Beğen
Reactions: KJH
Bende solante kullanıyorum. Çok iyi bi krem. Ama sebamed söylediğiniz özelliklere daha uygun..

• Beğen
Babe nin yağsız olan çeşiti iyi ben kullanıyorum parlaklık vermiyor ama öyle beyazlattığı da yok belirsiz kuru cildim bana uydu

• Beğen
Avene kullanıyorum memnunum,yüzüm karma..
Cleanence diye bir serisini kullanıyorum o yüzden..
Araştırın,kuru cilt için olanını da bulursunuz..

La roche posay kullanıyorum, çok memnunum. Rahatsız etmiyor, kalıp gibi kalmıyor, topaklanmıyor ve anti-shine olanı istediğiniz gibi mat. Bende sivilce yapmayan tek krem bu oldu.

• Beğen
Solante kullaniyorum. Gebelikten dolayi olusan aknelerim de azaldi.Cok memnunum.

• Beğen
Acil olan nedir anlamadım, söylenen markaları alıp bu akşam mı kullanacaksınız hemen?

Ben solante kullanıyorum (umarım ismini doğru yazdım :)) çok memnunum ,aynen dediğin gibi mat ve beyazlaşıyor ama kuru ciltler için uygun mu bilemem
Öncelikle teşekkür ederim canımm yazdığın için.. Solante nin biçok çeşidi var bildiğim kadarıyla hangi çeşidini kullanıyorsun sen

Öncelikle teşekkür ederim canımm yazdığın için.. Solante nin biçok çeşidi var bildiğim kadarıyla hangi çeşidini kullanıyorsun sen
Solante pigmenta benim kahverengi kutusu internetten farklarına bak istersen kuru cilt için uygunsa hangisi

• Beğen
Acil olan nedir anlamadım, söylenen markaları alıp bu akşam mı kullanacaksınız hemen?
Sizi rahatsız eden nedir anlamadım yazmazsınız olur biter.. Acil olan şey ise denize gittim ve hala bi krem almadğğım için kullamadım bişey sırtım kollarım kıpkırmızı şuanda. Haftaya da köye gideceğiz ordan almam mümkün olmayacağı için gitmeden almam gerekiyor .

Sebamedde çok kimyasal var diye duymuştum eczacıdan . Peki canımm sen hangi çeşidini kullanıyorsun solante nin
ben lekeli ciltler için olanını kullanıyorum, yeni lekelenme olmadı cildimde. Ayrıca yağlanma da yapmadığı için çok memnunum. Bunu sürdüğümde cildim ışıl ışıl oluyo güneş kremi değil de başka bi bakım kremi sürmüşüm gibi..

• Beğen
Yağsız fln ya cildinizi kurutma oldu mu acaba benim cildim de kuru baya
Akşamları günlük kremim var at kestanesi kılcal damar çatlaması için onu sürüyorum bu aralar çok yağlı old için kuruluk yapsa da farketmedim

• Beğen
Back
X