Güneş Koruyucu

Nıvea nın güneş koruyucusunu kullanıyorum memnunum baya. kokusuda çok hoş fiyatıda uygun.

Watsons'tan geçen sene Solait'in 50+ yüz için almıştım, fiyatı da çok uygundu 10 tl gibi bir şeye almıştım galiba. Hayvanlar üzerinde deney yapmayan, yağsız bir krem, sivilce falan yapmıyor. Yalnız tek sıkıntısı içinde sim gibi bir şeyler var, gelinin kız kardeşi parlaklığı kadar olmasa da yüzünüz parlıyor. Yüzünüze sürmeseniz bile ellerinize kollarınıza falan sürebilirsiniz, ben memnun kalmıştım fena değil.

Garnier ambre solaire 50+ çok yüksek koruma seyahat boyunu kullanıyorum.
Beyaz tenliyim ve çok memnunum. 12,5 liraya almıştım. Bir tane daha alırsam bu yaz beni çıkartır. :KK70:
Tavsiye ederim :)

Uygun fiyatlı yüz için iyi bir güneş koruyucu önerir misiniz?

Daylong Ultra face 30
Yüz için bunu öneririm. Eczanelerde promosyonda olduğu zaman 35-40 tl fiyatı oluyor. Biraz likit bir yapısı var ama ben memnunum, kolay yayılıyor ve yapış yapış olmuyor.
50 ve üzeri korumalar eğer güneş alerjiniz filan yoksa tavsiye edilmiyor. Bildiğim kadarıyla koruma fakörü yükseldikçe içeriğindeki kimyasallar fazlalaşyormuş. 30 yeterli diyorlar.

güneş koruyucuların içlerinde pillerde bulunan metaller olduğunu okumuştum bir yerde ve faktör yükseldikçe bu ağır metaller artıyormuş
kaçışımız yok ama ne kadar az kanserojene maruz kalırsak o kadar iyi
elimden geldiği kadar organik ya da bitkisel diye tabir edilen ürünleri kullanmaya çalışıyorum. eskiden eczanelerde satılan bilindik bir marka kullanırdım şimdi Fransız kökenli bir kozmetik firması var ya avmlerden filan bilirsiniz, onun içeriklerine güvendiğim için onu kullanıyorum.

X