• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Gunes koruyucu kremler ve losyonlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

UyuyanGuzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
4.068
683
123
$12522l.webp$Shiseido-Ultimate-Sun-Protection-Cream-SPF-55-PA-1.webp$clinique-nordstrom-spf-15-above-sun-body-cream-spf-50.webp$99014680-260x260-0-0_Clinique+Clinique+Super+City+Block+Oil+Free+Daily+.webp$Lavanila-healthy-sin-screen-SPF-40.webp

yaz geldi yine cildimi gunesten korumak icin krem ve losyon arayislarina girdik degil mi? :12:
gunluk kullanim icin yuze surulebilecek ciltte beyaz puturcukler ya da beyaz renk birakmayan, surumu ve emilimi kolay, yaglandirmayan, makyaj altina uygulanabilecek, iyi nemlendiren ve koruyuculugu yuksek bir urun ariyoruz...
ben bir kac urunun tester'larini denedim magazada tenime uyguladim...
hosuma gidenlerin resimlerini koymak istedim ama hala secim konusunda kararsizim...
resmini koydugum urunlerden kullananlar varsa lutfen yorumlarini yazsinlar, yorumlara ihtiyacim var kizlar :29:

not: shiseido'nun resimlerinden biri losyon biri krem olani arkadaslar.

Son düzenleme:
Selam Uyuyan Güzel:)

Ben açıkçası bu ürünlerden ziyade, kendi kullandığım ürün hakkında yorum yazabileceğim. Epey bir araştırmadan sonra, Coppertone forte plus spf 50 aldım eczaneden ve bir aydır da her gün sabah kullanıyorum. Aynı zamanda nemlendirici olduğundan, bir taşla 2 kuş vuruyor ve kesinlikle sivilce vb. cilt sorunları yapmıyor, cildi kapatmıyor. Miktarı da fazla, bir sene boyunca hayli hayli yetecek. Cilde sürüldükten sonra bir parlaklık veriyor; ama sağlıklı bir parlaklık. Makyaj yapacağınız zaman da, iyi bir baz oluyor.

Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla...

Sevgilerimle

Ben açıkçası bu ürünlerden ziyade, kendi kullandığım ürün hakkında yorum yazabileceğim. Epey bir araştırmadan sonra, Coppertone forte plus spf 50 aldım eczaneden ve bir aydır da her gün sabah kullanıyorum. Aynı zamanda nemlendirici olduğundan, bir taşla 2 kuş vuruyor ve kesinlikle sivilce vb. cilt sorunları yapmıyor, cildi kapatmıyor. Miktarı da fazla, bir sene boyunca hayli hayli yetecek. Cilde sürüldükten sonra bir parlaklık veriyor; ama sağlıklı bir parlaklık. Makyaj yapacağınız zaman da, iyi bir baz oluyor.

Sevgilerimle
merhaba banada cilt doktoru coppertone tavsiye etti bende elimdeki bitsin coppertone almayi düsünüyorum seninde dedigin gibi nemlendirici özelligi de varmis

Sevgilerimle

canim coppertoneun yorumlarini okudugum kadariyla yaglanma hissi birakiyormus, benim t bolgem yagli malesef, kullanacagim urunun sifir yag yapmasi lazim aksi taktirde sivilceler de artar.

bu urunu deneyebilecegim bir yer var mi bilmiyorum...keske bir yerde deneyebilsem bi kere...

yorumun icin tesekkur ederim drugstora gidince copporstone'a bakarim bir okuyayim ozelliklerini :6:

Son düzenleme:
malesef yüzümdeki güneş lekeleri nedeniyle yaz kış güNeş kremi kullamam gerekiyor.hal böyle olunca da markalar hakkında bir hayli deneyim edindim.bir çok güneş kremi denedim ancak birçoğu siyah nokta sivilce yaptı ya da daha iyi ihtimalle yağladırdı. benim en çok memnun kaldığım babenin yağsız güneş kremi oldu. babe dermokozmetik bir marka kesinlkle tavsiye ederim:)

malesef yüzümdeki güneş lekeleri nedeniyle yaz kış güNeş kremi kullamam gerekiyor.hal böyle olunca da markalar hakkında bir hayli deneyim edindim.bir çok güneş kremi denedim ancak birçoğu siyah nokta sivilce yaptı ya da daha iyi ihtimalle yağladırdı. benim en çok memnun kaldığım babenin yağsız güneş kremi oldu. babe dermokozmetik bir marka kesinlkle tavsiye ederim:)

tavsiyen icin sagol canim o markaya da bakayim ama yasadigim yerde hic gormedim, nerelerde bulabilirim acaba? :7:

bu arada resmini ekledigim urunlerle ilgili yorumumu yapayim...
lavalina haricindekileri denedim.
shiseido'nun kremi losyonundan daha az akiskan ve daha kremsi dogal olarak cunku biri losyon biri krem...
cildinize surdugunuz an kuruyor cok begendim, beyaz seyler birakmiyor yok gibi oluyor krem cok hosuma gitti...

clinique'in sari olani once biraz yagli gibi geldi ama surdukten sonra onu da hemen emdi vucudum...o da guzeldi...
cliniqeu super block city renkli...ama tek rengini gordum sadece...
elimin uzerinde denedigim icin kapaticilik ozelligini pek anlayamadim bilemiyorum ama yine de yazin fondoten yerine ya da makyaj icin primer yerine o kullanilabilir...
en azindan sivilce izlerinin rengini biraz soldurur ve gozeneklerimi daha az belirginlestirir diye dusunuyorum...

lavanila'yi da cok merak ediyorum acikcasi ama deneme sansim olmadi henuz...

bu urunlerden en cok shiseido'nun losyonunu begendim aklinizda olsun kizlar bence cok guzeldi!!!!
ama hemen karar verip almadim biraz daha arastiriyorim...
ayrica fiyati biraz yuksek 40 kusur dolar ama buyuk , hem azicik bir sey yetecek gibi surunce hemen dagiliyor...
tavsiye ederim bunu kizlar... :10:
cildim karma yaglanma var deyince satici kiz krem olanin yerine losyonu tercih edin o zaman losyon daha uygun oyle ciltlere dedi bunu da eklemek istedim :12:

spf30 ustu zararliymis cilt icin. gunes kremi alirken lutfen dikkatli ol canim.
Bir kac gun once doktorlar tarafindan aciklanda, ozellikle cocuklarda cok dikkatli olmak gerekirmis.

bu konuyu acarak cok iyi yapmisin canim, arastirip bilindik guvenilir bi markadan almak gerekir bence.

bende babe kullanıyorum 1 yıldır çok memnunum, cilde parlaklık veriyor makyaj altına da çok iyi bi baz oluyor hem doğal bi ürün... temizleyicisi toniğide bi harika....

spf30 ustu zararliymis cilt icin. gunes kremi alirken lutfen dikkatli ol canim.
Bir kac gun once doktorlar tarafindan aciklanda, ozellikle cocuklarda cok dikkatli olmak gerekirmis.

bu konuyu acarak cok iyi yapmisin canim, arastirip bilindik guvenilir bi markadan almak gerekir bence.

canim bana da 40-50 faktorluk krem kullanmam tavsiye edildi...niye her doktordan farkli ses cikiyor bilmiyorum...
yine de tavsiyen icin tesekkur ederim :93:

bende babe kullanıyorum 1 yıldır çok memnunum, cilde parlaklık veriyor makyaj altına da çok iyi bi baz oluyor hem doğal bi ürün... temizleyicisi toniğide bi harika....

hic denk gelmiyorum bu markaya, sanirim yasadigim ulkede satilmiyor cunku Sephora'dan alisveris yapiyorum, bu magazada olsaydi mutlaka gorurdum babe markasini...

kizlar ben fiyatina aldanip la roche'un anthelios losyonundan aldim...
almaz olaydim igrenc...
bu losyona yagsiz diyenler hayatlarinda yagsiz krem ya da losyon kullanmamis olmali...
vicik vicik bir sey, sanki annem pi$i yapmis ondan yemisim de elimden kalan yagi yuzume suruyormusum hissi veriyor bana :27: bir de bu losyon minicik minicik putur putur bir seyler iceriyor...
kesinlikle tavsiye etmiyorum...

hala arastirmalarim devam ediyor, sanirim shiseido alicam bir dahaki sefere...

Son düzenleme:
kizlar ben fiyatina aldanip la roche'un anthelios losyonundan aldim...
almaz olaydim igrenc...
bu losyona yagsiz diyenler hayatlarinda yagsiz krem ya da losyon kullanmamis olmali...
vicik vicik bir sey, sanki annem pi$i yapmis ondan yemisim de elimden kalan yagi yuzume suruyormusum hissi veriyor bana :27: bir de bu losyon minicik minicik putur putur bir seyler iceriyor...
kesinlikle tavsiye etmiyorum...

hala arastirmalarim devam ediyor, sanirim shiseido alicam bir dahaki sefere...

aynen çok yağlı, yüzüde bembeyaz yapıyor

Back
X