Doğuma Hazırlık Güneş isminin yanına ne yakışır?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebegim61

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
82
0
Ben kızımın ismini güneş koymak istiyorum ama yanına bi isim daha düşünüyorum uygun bi isim bulamadım sizler bişey önerirmisiniz ayrıca sonu -em ile biten kız isimleri biliyosanız paylaşırmısınız örneğin: irem, didem gibi... güneş isminin yanına bi isim bulamazsam bu isimden vazgeçip sonu -em ile biten bi isim koymak istiyorum şimdiden ilginize teşekkürler...

Son düzenleme:
güneşin yanına ada ismi çok marjinal olur
-em ile bitende çisem ve tanem i önerebilirim.

şimdiden adıyla yaşasın miniğin.

güneş irem
güneş erem
güneş elzem
güneş sudem
güneş senem
güneş buğlem
güneş çisem

sağol ark teşekkürler ışıl hoşuma gitti ama biz güneş isminden vazgeçtik eğer güneş koyarsak ama aklıma ilk gelen ışıl olacak :))

isim seçmek ne zormuş :KK43:( Yine kararsız kaldım Duru Nil nasıl sizce fikirlerinizi mrk ediyorum...

merhaba

benim 4 yaşındaki kızımın adı duru.duru nil belki güzel olabilir büyüyünce istediğini kullanır..
ismini ben koydum o zamanlar bu ismi çok beğeniyordum.ama şimdiki aklım olsa kızıma bu ismi koymam.çünkü çok fazlalaştı duru ve derin...ama benim için önemli değil herkesin bu ismi koyması diyorsan önemli olan senin beğenin.sen taşıyorsun 9 ay karnında...şimdi yine hamileyim 12 haftalık dr um büyük ihtimal kız dedi.
daha hamile kaldığımı ilk öğrendiğim anda koymak istediğim isimler
beril(duruya da uyuyor arınmış aklanmış anlamında bir de mücevher, değerli bir maden anlamları var)
güneş
yağmur
nehir
dicle
ece
....
gibi bilindik isimleri koymak istiyorum Allah kısmet ederse...

iki isimli biri olarak söylüyorum ki bence iki isim düşünme :KK19:

gerçekten zor oluyor çünkü. mesela benim ilk ismim kullanılmaz hiç. sokakta birisi arkamda kendini yırtsa bakmam dönüp acaba bana mı diyor diye :130:

ama illa da iki isim diyorsan Güneş Deniz güzel bence :130:

iki isimli biri olarak söylüyorum ki bence iki isim düşünme :KK19:

gerçekten zor oluyor çünkü. mesela benim ilk ismim kullanılmaz hiç. sokakta birisi arkamda kendini yırtsa bakmam dönüp acaba bana mı diyor diye :130:

ama illa da iki isim diyorsan Güneş Deniz güzel bence :130:

ben de iki isim koymayı düşünmem..çocuk okula gidince çelişki yaşayabilir.öğretmeni hiç kullanmadığı ismi söyleyebilir..yada kızsa ilerde evlenince kızlık soyadını kullanmak isterse sorun çıkabilir 4 tane ismi olur..diye düşünüyorum ben de tek isimden yanayım..ileriyi düşünmek lazım..ama tercihler farklı olabilir tabi...

çevre de çok kafa karıştırıyor hangi ismi söylesem ağız burun eğiyolar :KK43: güneşi seviyodum caydırdılar halbuki evlenmeden çok önce bi kızım olursa adını hep güneş koyacağım derdim :) aslında bende tek isim taraftarıyım ama bi tanıdığımızın kızının ismide güneş ve soyadımızda aynı gerçi pek bi araya geldiğimiz insanlar değil ama ne bileyim ilerde bi sorun olurmu dye düşündürüyor beni aynı isim ve soyadı...

yerinde olsam beğendiğim ismi koyardım, ki ben öyle yaptım, kim ne derse desin, senin içine sinen isim güzel isimdir, ben kızımın ismini 4 yıl geçti hala çok seve seve söylüyorum, kızım çift isimli, uyumlu bir çift isim koyduk, tek ismini kullanıyoruz ama ikisi beraber kullanınca da ayrı bir karizma oluyor, ben çok memnunum. ama başta da dediğim gibi güneş tek haliyle güzel olur.

yerinde olsam beğendiğim ismi koyardım, ki ben öyle yaptım, kim ne derse desin, senin içine sinen isim güzel isimdir, ben kızımın ismini 4 yıl geçti hala çok seve seve söylüyorum, kızım çift isimli, uyumlu bir çift isim koyduk, tek ismini kullanıyoruz ama ikisi beraber kullanınca da ayrı bir karizma oluyor, ben çok memnunum. ama başta da dediğim gibi güneş tek haliyle güzel olur.

aybüke merak ettim
ne isim koydun kızına?..ben de hamileyim dr büyük ihtimal kız dedi..şimdilik aklımda isimler var ama doğuma kadar neler olur bilemem..fikir olabilr diye sordum.beğeniler çok görecelidir ama fikir verebiliriz birbirimize..

kızımın ismini hamileliğim boyunca hatta evlenmeden öncede hayal kurarken Güneş olarak belirlemiştik.son dakika eşim vazgeçti.güneş olsaydı yanına isim olarak en çok Ela istemiştim canım

bende mrk ettim kızınızın ismi nedir acaba ? bana öyle geliyorki bebeğimi görene kadar karar veremiceğim taki onu kucağıma aldığımda onu gördüğümde karar vereceğim sanırım :))) babasına benzer sarı olursa güneş ismini koyarım diye düşünüyorum :))

kızımın ismini hamileliğim boyunca hatta evlenmeden öncede hayal kurarken Güneş olarak belirlemiştik.son dakika eşim vazgeçti.güneş olsaydı yanına isim olarak en çok Ela istemiştim canım

Eşim bana bıraktı isim koymayı birde son anda benden hbrsiz bi isim koyarmış becerip bi isim bulamadınm diye :)))

X