- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum çok büyük Ne yaz ne de kış rahat edebiliyorum. Yazın güneş ışığı sayesinde kışın da soğuk hava teması sayesinde vücudumun hacmi büyüyor. Yani şöyle diyeyim, yazın şort tişört vs giyince kol bacak açık tabii egedeki adacıklar gibi şişiyorum, sanki bir şey ısırmış gibi ama ne yazık ki vücudum güneş ışığına çıkınca böyle bir tepki veriyor. Kışın da soğuk havada ellerim parmaklarım şişiyor ama aynı şekilde değil sanki parmaklarımdaki kemikler kırılmış gibi kocaman şişiyor eklem yerleri. Yazın olan özellikle havuzda denizde falan çok rahatsız ediyor o kadar kötü görünüyor ki.. görmeniz lazım.. hiçbir doktor sebebini bulamadı, ürtiker falan değil, çok ilginç bir şey. dudağım ve ayağımın üstü de şişiyor. dudağım korkunç oluyor zaten silikonludan beter. alerji mi ne bilmiyorum, kimse de bilmiyor. çözüm yok gibi. ama yazın olan gerçekten çok kötü çünkü bir de klora alerjim var, normal çeşme suyunda da klor var, artık düşünün halimi her banyo yaptığımda sağım solum şişiyor ama yazın olan güneş ışınlarıyla birleşince daha da kötü oluyor, kışın küçük küçük çünkü ışıklardan korunduğum için.. ve kimse de görmüyor.. bir de kaşınmaları cabası.. yok mu bunları yaşayan başkası gerçi allah kimsenin başına vermesin felaket bir şey. belki tiroidden dolayıdır diye düşündüm çünkü 4 senedir hipertiroid için ilaç kullanıyorum..