Hayırlı olsun topicin canım ne güzel ayrıntılı detaylar vermişsin
ojeler hakkında verdiğin bilgiler çok hoş.
ben yukarıdaki resimde olan flormar super matte m115 İ kullanıyorum. tek kat sürüyorum muhteşem duruyor..
şahsen ojede simli, Quartz veaçık renk olanları pek sevmiyorum. sanki tırnakları kirli gösteriyormuş gibi geliyo bana..ama tercih meselesi...Ben her zaman MAT renkleri kullanırım.
ayrıca PASTEL'in ojelerini de öneririm.
bi de merak ettim tek seferde mi aldın bu kadar ojeyi
ukalalik gibi olmasin ancak bir sey soylemek istiyorum canim, "mat oje" isikta parlamayan ojedir, tek katta rengini veren ojeye mat degil opak deniyor.. hani essie matte about you veya sevillanin cikardigi matlastirici cilalar var ya, hah iste onlari surdugun vakit mat olur. flormarda ise mat oje mevcut degil, turk markalarindan sadece gabrini ve sevillada var mat oje =) senin mat olarak tanimladigin oje yapisina aslinda krem deniyor =)
vay canına uğraşmış kız.hayırlı olsun yeni topiğin
ukalalik gibi olmasin ancak bir sey soylemek istiyorum canim, "mat oje" isikta parlamayan ojedir, tek katta rengini veren ojeye mat degil opak deniyor.. hani essie matte about you veya sevillanin cikardigi matlastirici cilalar var ya, hah iste onlari surdugun vakit mat olur. flormarda ise mat oje mevcut degil, turk markalarindan sadece gabrini ve sevillada var mat oje =) senin mat olarak tanimladigin oje yapisina aslinda krem deniyor =)
evet..2. oje denemem ile karşınızdayım
kızlaaaaar bilen varsa bu pembe ojenin markası numarasını yazsın lütfeeen bide üzerindeki o mavi simli ojeyi.ltfen ltfen ltfn:18::18::18:
Voov çok beğendim hayırlı olsun markası ve numarası nedir canm? :)
teşekkür ederim
alix avienin 207 numarası canım
üzerine de 1 kat alix avien renksiz oje 00 sürdüm parlaklığı arttı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?