- 3 Aralık 2011
- 24
- 0
-
- Konu Sahibi ShawtyAnderson
merhaba arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin...
resimdeki lenslerimin adı tam olarak...solotica hidrocor azul....
açıklamak gerekirse marka ismi solotica.....serisi hidrocor serisi (yani haresiz) renk ismi ise azul...bunlar yıllık lenslerdir..yani 1 yıl boyunca kullanılabiliyor...
renk tonu sert ve keskin bir mavidir iddialıdır...pek doğal denicek bir renk değildir biraz fosforlu gibidir ama makyajla güzel bir imaj yakalabiliyor...sarı saçlara uygun değil... gözler açık kahve veya ela değilse kumral saçla da uygun düşmez....kahve veya siyah saçlara daha uygun....sarı saçlarda ve kumral saçlarda rengi koyu düşecektir....lacivert değiller orta ile koyu arası okyanus mavisi.. ve gözrengini radikal anlamda değiştiriyor...fotolardan da anlamışsınızdır...gerçek gözrengim orta kahverengi....
forumda solotica kullananlar topiğinde de yardımcı olacaklardır sana....hidrocorları geçen sene 150 ye almıştım şu anki fiyatı bilmiyorum...
Bıde ben bunu aynı zamanda kontak yaptıracağım :) Öyle olabılırmı acba :s
sorunuzu anlayamadım pardon :) :44:
Kontakt lens yaptıracağım. t harfi çıkmamış orda :) Yanı numaralı.
Güneş hanım,
valla cor azullarla baya ünlü oldunuz :) gerçi eski lensiniz bu sanırım.
ben henüz özelden size yazamıyorum :S sizden bana biraz daha uzaktan çekilmiş fotonuzu göndermenizi istesem çok mu özel bişi istemiş olurum ? ayrıca cor azullu videonuz varmış ama silinmiş onu da göremedimgörme imkanım var mı hala ?
benim saclar kahverengi ve koyu mavi daha ii durcak gibi gelio bana da...
bi de sizce paraya kıysam ve cor azul yerine, sophictic'in mavisini alsam daha mı doğal durur acaba ? o da koyu bi mavi sayılır ve cok damarlı değil sankı. sophicticlerin dokusu ilgili bilginiz var mı ? şuanda 240 tl optiçide.
bu işin uzmanı olmuşşsunuz resmen o yüzden sormadan geçemiyorum...