Kontakt Lens Güneş hanımın mavi lensleri :)

ShawtyAnderson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
24
0

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us[/QUOTE]

Ben bu siteye yeni üye oldum 100 mesaja arişmeden mesaj atılmıyordu hem diğer mavi lens isteyen arkadaşlar için hemde kendim için konu açayım dedim: :)
Güneş Hanım , ben lenslerinizin markasını , fiyatını , ve tam olarak renginin tonunu sormak istiyorum. Lenslerden hiç anlamıyorum. Marka falan doğru düzgün bilmiyorum bile. Bu lensleriniz çok hoşuma gitti. Benimde gözlerim kahverengi , ve mavi lens almak istiyorum. Tam olarak anlayabileceğim şekilde söylerseniz sevinirim. :)

merhaba arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin...
resimdeki lenslerimin adı tam olarak...solotica hidrocor azul....
açıklamak gerekirse marka ismi solotica.....serisi hidrocor serisi (yani haresiz) renk ismi ise azul...bunlar yıllık lenslerdir..yani 1 yıl boyunca kullanılabiliyor...
renk tonu sert ve keskin bir mavidir iddialıdır...pek doğal denicek bir renk değildir biraz fosforlu gibidir ama makyajla güzel bir imaj yakalabiliyor...sarı saçlara uygun değil... gözler açık kahve veya ela değilse kumral saçla da uygun düşmez....kahve veya siyah saçlara daha uygun....sarı saçlarda ve kumral saçlarda rengi koyu düşecektir....lacivert değiller orta ile koyu arası okyanus mavisi.. ve gözrengini radikal anlamda değiştiriyor...fotolardan da anlamışsınızdır...gerçek gözrengim orta kahverengi....
forumda solotica kullananlar topiğinde de yardımcı olacaklardır sana....hidrocorları geçen sene 150 ye almıştım şu anki fiyatı bilmiyorum...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin...
resimdeki lenslerimin adı tam olarak...solotica hidrocor azul....
açıklamak gerekirse marka ismi solotica.....serisi hidrocor serisi (yani haresiz) renk ismi ise azul...bunlar yıllık lenslerdir..yani 1 yıl boyunca kullanılabiliyor...
renk tonu sert ve keskin bir mavidir iddialıdır...pek doğal denicek bir renk değildir biraz fosforlu gibidir ama makyajla güzel bir imaj yakalabiliyor...sarı saçlara uygun değil... gözler açık kahve veya ela değilse kumral saçla da uygun düşmez....kahve veya siyah saçlara daha uygun....sarı saçlarda ve kumral saçlarda rengi koyu düşecektir....lacivert değiller orta ile koyu arası okyanus mavisi.. ve gözrengini radikal anlamda değiştiriyor...fotolardan da anlamışsınızdır...gerçek gözrengim orta kahverengi....
forumda solotica kullananlar topiğinde de yardımcı olacaklardır sana....hidrocorları geçen sene 150 ye almıştım şu anki fiyatı bilmiyorum...

Bıde ben bunu aynı zamanda kontak yaptıracağım :) Öyle olabılırmı acba :s

Kontakt lens yaptıracağım. t harfi çıkmamış orda :) Yanı numaralı.

lenslerin farklı numaralarda da üretimi zaten yapılıyor...her türlü numaralısını bulmak mümkün..2 gözünüzün numarası da aynıysa hem sağ hem sol göz için aynı numaradan bir çift lens istemeniz gerekiyor siparişte...
ama bir gözün numarası diğerinden farklıysa alırken 2 göz için de ayrı ayrı numara belirtmek gerekir....(sağ göz ve sol göz olarak)numaralı lenslerin temin süresi siparişten sonra ortalama 1 ay sürüyor....detaylı bilgiyi link verdiğim konuya sorarak alabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...mayi-dusunenler-fikirlerinizi-bekliyorum.html

Son düzenleme:
Güneş hanım,
valla cor azullarla baya ünlü oldunuz :) gerçi eski lensiniz bu sanırım.

ben henüz özelden size yazamıyorum :S sizden bana biraz daha uzaktan çekilmiş fotonuzu göndermenizi istesem çok mu özel bişi istemiş olurum ? ayrıca cor azullu videonuz varmış ama silinmiş onu da göremedim :KK43: görme imkanım var mı hala ?

benim saclar kahverengi ve koyu mavi daha ii durcak gibi gelio bana da...

bi de sizce paraya kıysam ve cor azul yerine, sophictic'in mavisini alsam daha mı doğal durur acaba ? o da koyu bi mavi sayılır ve cok damarlı değil sankı. sophicticlerin dokusu ilgili bilginiz var mı ? şuanda 240 tl optiçide.

bu işin uzmanı olmuşşsunuz resmen o yüzden sormadan geçemiyorum... :KK43:

Güneş hanım,
valla cor azullarla baya ünlü oldunuz :) gerçi eski lensiniz bu sanırım.

ben henüz özelden size yazamıyorum :S sizden bana biraz daha uzaktan çekilmiş fotonuzu göndermenizi istesem çok mu özel bişi istemiş olurum ? ayrıca cor azullu videonuz varmış ama silinmiş onu da göremedim :KK43: görme imkanım var mı hala ?

benim saclar kahverengi ve koyu mavi daha ii durcak gibi gelio bana da...

bi de sizce paraya kıysam ve cor azul yerine, sophictic'in mavisini alsam daha mı doğal durur acaba ? o da koyu bi mavi sayılır ve cok damarlı değil sankı. sophicticlerin dokusu ilgili bilginiz var mı ? şuanda 240 tl optiçide.

bu işin uzmanı olmuşşsunuz resmen o yüzden sormadan geçemiyorum... :KK43:

Ayşe hanım ben aslında yaklaşık 1 sene önce lens kullanmayı bıraktım...ama arkadaşlar sağolsunlar forumu karıştırırken bulup tekrar gündeme getiriyorlar...ben de cevap vermeden içim rahat etmiyor :) malesef elimde şu an hiçbir lens yok...çoktan süreleri doldu ve çöpü boyladılar hepsi...o yüzden nette paylaştıklarım haricinde daha farklı bir foto çekip koyma şansım yok....video da elimde yok..paylaştığımda benden izinsiz ilgisiz sitelere kopyalanınca sinirlenip kaldırdım....azulun nette bolca farklı resimlerini paylaşmıştım ama görmemiş olabilirsiniz diye size birkaç foto koyayım buraya tekrar....paris hiltonun son lensleri de cor azul...google a paris hilton 2011 derseniz inceleme şansınız olur yüzde nasıl durduğu konusunda....

resimleri tıklayınca büyüyecektir...

burda günbatımında güneşe karşı pencere önü

$gneekar2.jpg

flaşlı çekim

$azul5.jpg

kapta duruşu

$dsc00978pq.jpg

göz ve lensin farkı

$azul3w.jpg

$soloticaazul2.jpg

bu da başkasının gözünde azul videosu...bende bunun 1 ton koyusu olarak duruyordu renk karekteri aynı...
saks mavisiyle parlament mavisi arası birşey azulun duruşu....bazen resimlerdeki gibi açık maviye meyilli de durabiliyor sauflon falan kullanılınca bir süre...ama hidrosummer azul kadar açık olmuyor asla..aralarında dağlar kadar fark var...
http://www.youtube.com/watch?v=O7wDFMrZmX0

sophistic tavsiye etmiyorum çünkü aşırı derecede opak ve o opaklığıa karşın haresi çok ince....göze sticker yapıştırılmış gibi duruyor ve bombeli duruyor genelde...o paraya değmediğini düşünüyorum...ama bu lensi kullandığımda sanki lens takıyorum gibi değil de gözrengimi bi operasyonla falan değiştirmişim yada boyatmışım gibi duruyordu...yani lensten öte bir görünümü var...doğal gözünüzün bütün özelliklerini aynen yansıtıyor sadece rengi değişiyor cor serisinde....umarım yardımcı olabilmişimdir :KK3:

Son düzenleme:
Güneş hanım,

Valla daha ne kadar fazla yardımcı olabilirsiniz ki zaten :) her türlü bilgiyi vermişsiniz . ben de artık düşünmeyi bırakıp sipariş vericem..teşekkürler :)

X