LEKE KREMİ
Merhaba kızlar, size çok önemli bir bilgi aktarmaya geldim. Bunu her yere yazmaya başladım çünkü biz bayanların buna ihityacı var. Gelelim saadete :))
Yaklaşık 3 ay önce, İzmir karşıyakada nesrin kaş-sir salonu isimli bir güzellik salonunda kaşlarımı ve komple yüzümü aldırdım inanılmaz memnun kaldım.
Kaşımı yüzümü aldırdıktan sonra yüzüme bir krem uyguladılar, içerisinde güneş koruyucusu olduğunu + C vitamini + nemlendirici + LEKE GİDERİCİ + alkolsüz olduğunuda açıkladılar. Cildimde kesinlikle yanma olmadı buda alkolsüz olduğunu tastikliyordu.
Doğum sonrası ve güneş yüzünden yüzümde oluşan tırnak büyüklüğünde, dalga dalga şeklinde lekelerim vardı ve benim psikolojimi bozuyordu. En markalı kremleri kullanmama rağmen netice alamadım ve inancımı yitirmiştim taki bu krem ile tanışıncaya kadar. İşletme sahibi hanım bana kremin el yapımı olduğunu, yurtdışında bir aktara hazırlattığını ve yüzde yüz lekeleri temizlediğinin garantisini verdi. Müşterilerinin yüzde yetmişinin kullandığını ve kesin sonuç aldıklarını söyledi.
Ertesi gün sabah uykudan uyandığımda yüzümü yıkadım hala yumuşacık kadife gibi olduğunu görünce kullanmaya karar verdim. Kremin nem oranı çok yüksek olduğundan cildimde tahriş ve isilik tarzında sivilce oluşmadı buda beni çok memnun etti.
Gidip kremi satın aldım ve düzenli önerildiği şekilde uyguluyorum. Muhteşem bir sonuç aldım , lekelerim gözle görülür derecede azaldı, çevremde herkesin ilgisini çekiyor soruyorlar bende güvenle tavsiye ediyorum. Yüzümdeki lekelerden yıllarca kurtulamamanın ne olduğunu benden iyi kimse bilemez.
Kremin özelliğine gelince ; leke giderici, güneş koruyucu, C vitamini takviyesi, nemlendirici 'den oluşuyor. Yüksek nem oranı sayesinde göz çevremdeki kırışıklıkları dahi açmaya başladı.
Sivilce lekesi, güneş lekesi, hamilelik lekesi, çil ve yaşlılık lekeleri olan herkes faydalanmalı. Israrla tavsiye ediyorum.
Ben çok krem kullandım ama böyle bir sonuç görmedim ve ücreti piyasaya göre uygun buda artısı.
Bana teşekkür edeceksiniz :)) Leke sorunu olan lütfen bu kremi alsın ve sonucu kendisi görsün.
işlem yaptırmak istiyorsanız randevu ile çalışıyorlar bilginize. Yorumlarınızı bekliyorum.
xxxxxxxx