Lekeler, Çiller Güneş,hamilelik,sivilce,çil,sir sonrası lekelere,yaşlılık lekelerine kesin çözüm !!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

NISANESLICICEK

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
5
0
LEKE KREMİ

Merhaba kızlar, size çok önemli bir bilgi aktarmaya geldim. Bunu her yere yazmaya başladım çünkü biz bayanların buna ihityacı var. Gelelim saadete :))

Yaklaşık 3 ay önce, İzmir karşıyakada nesrin kaş-sir salonu isimli bir güzellik salonunda kaşlarımı ve komple yüzümü aldırdım inanılmaz memnun kaldım.
Kaşımı yüzümü aldırdıktan sonra yüzüme bir krem uyguladılar, içerisinde güneş koruyucusu olduğunu + C vitamini + nemlendirici + LEKE GİDERİCİ + alkolsüz olduğunuda açıkladılar. Cildimde kesinlikle yanma olmadı buda alkolsüz olduğunu tastikliyordu.
Doğum sonrası ve güneş yüzünden yüzümde oluşan tırnak büyüklüğünde, dalga dalga şeklinde lekelerim vardı ve benim psikolojimi bozuyordu. En markalı kremleri kullanmama rağmen netice alamadım ve inancımı yitirmiştim taki bu krem ile tanışıncaya kadar. İşletme sahibi hanım bana kremin el yapımı olduğunu, yurtdışında bir aktara hazırlattığını ve yüzde yüz lekeleri temizlediğinin garantisini verdi. Müşterilerinin yüzde yetmişinin kullandığını ve kesin sonuç aldıklarını söyledi.

Ertesi gün sabah uykudan uyandığımda yüzümü yıkadım hala yumuşacık kadife gibi olduğunu görünce kullanmaya karar verdim. Kremin nem oranı çok yüksek olduğundan cildimde tahriş ve isilik tarzında sivilce oluşmadı buda beni çok memnun etti.
Gidip kremi satın aldım ve düzenli önerildiği şekilde uyguluyorum. Muhteşem bir sonuç aldım , lekelerim gözle görülür derecede azaldı, çevremde herkesin ilgisini çekiyor soruyorlar bende güvenle tavsiye ediyorum. Yüzümdeki lekelerden yıllarca kurtulamamanın ne olduğunu benden iyi kimse bilemez.

Kremin özelliğine gelince ; leke giderici, güneş koruyucu, C vitamini takviyesi, nemlendirici 'den oluşuyor. Yüksek nem oranı sayesinde göz çevremdeki kırışıklıkları dahi açmaya başladı.
Sivilce lekesi, güneş lekesi, hamilelik lekesi, çil ve yaşlılık lekeleri olan herkes faydalanmalı. Israrla tavsiye ediyorum.
Ben çok krem kullandım ama böyle bir sonuç görmedim ve ücreti piyasaya göre uygun buda artısı.
Bana teşekkür edeceksiniz :)) Leke sorunu olan lütfen bu kremi alsın ve sonucu kendisi görsün.
işlem yaptırmak istiyorsanız randevu ile çalışıyorlar bilginize. Yorumlarınızı bekliyorum.

xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ben daha gencim ama cildimde biraz güneş lekeleri var çok fazla görünmüyo ama ben yine de istemiyorum tabii. yine de merak ettim ürünü genç yaştakiler kullanabilir mi yani çok ağır gelirmi ki çünkü cilt sorunum pek yok. bide bende karşıyakalıyım ama dışarda okuyorum temmuzda gelicem ancak sabırsızlandım şimdiden tam olarak nerde bu salon ve ücreti söleyebilirmisin burdan

Karşıyaka Tiyatro sokağında Ali Eczanesinin hemen yanında, ara sokak girişi oluyor. Çok kolay bulursunuz yerini.
Her yaşta kullanılabilirmi bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım kullanıyorum ve çok memnunum, işin en güzel yanı netice aldım. Krem 70 tl helali hoş olsun hakkını veriyor.

Herkes yorumunda ve düşüncesinde serbesttir saygı duyarım. Yüzündeki lekelerden çuval dolusu para döküp kurtulamayan insanlar var, bu açtığım konuyu mutlaka okuyacak ve bana dua edecekler ben buna inanıyorum. Kaliteli ürünün reklama ihtiyacı yoktur, ben sadece ihtiyacı olup doğru olanı bulamayanlar için yazdım.

70 tl az paramı turkıyede bune boyle marka krem sankı :)) hem bu kremın yaptıgını sogan sırkede yapıyor malıyetı 5 tl yı gecmez :)))

Sudelveda hala soğun sirke yi uyguluyomusun son durumun nasıl? foto koysan iyi olur aslında aradakı farkı görürdük

evet uyguluyorum suan anlimda kaldi yanaklarimda ise parca parca ama eskiye nazaran cok belirgin degil, eski resmim yok olsaydi koymayi istiyordum farki gorebilmek adina ama lekeliyken resim hic cekmedim :KK43:( insaallah bundan sonra bir suru resmim olucak :))))

70 tl az paramı turkıyede bune boyle marka krem sankı :)) hem bu kremın yaptıgını sogan sırkede yapıyor malıyetı 5 tl yı gecmez :)))

peki soğan sirke nem de veriyormu? güneş koruyucusu varmı içeriğinde ? c vitamini varmı cildimizin bakımını sağlıyor mu ?
pahalı dediğiniz krem fiyatlarını lütfen araştırın markalı dediğiniz 250- 300 lira 45 cc olanı. Bazen birşey söylerken düşünmek gerekir ondan sonra yazmak gerekir. Bırakın da ihtiyacı olan insanlar okusun ve faydalansın. Sizde soğanlı sirke ile lekelerinizi giderin buna da saygı duyarım.

peki soğan sirke nem de veriyormu? güneş koruyucusu varmı içeriğinde ? c vitamini varmı cildimizin bakımını sağlıyor mu ?
pahalı dediğiniz krem fiyatlarını lütfen araştırın markalı dediğiniz 250- 300 lira 45 cc olanı. Bazen birşey söylerken düşünmek gerekir ondan sonra yazmak gerekir. Bırakın da ihtiyacı olan insanlar okusun ve faydalansın. Sizde soğanlı sirke ile lekelerinizi giderin buna da saygı duyarım.

neden sınırlendınızkı anlamadım herkesın evınde zaten kullandıgı en az ıkı tane nemlendırcısı vardır kı buradakı bayanların hemen hemen hepsı cok bılınclı bayanlar ben sogan sırke derken en kolay yolu soyluyorum ben almanyada yasıyorum hadı almak ıstedım nasıl alıcam nasıl gelıcek nasıl guvenıcem satan kısıye kefılmısınız sızmı satıyorsunuz ?

son sozlerınızden sızın sattıgınız bellı neden bu kadar gucunuze gıttı bakın bırıncı sayfaya ılk yorumdan ıtıbaren reklam denmıs :))))

Bu ev yapimi bir krem degilmi beyaz yuvarlak kutuda ama markasi falan yok ama cok az var icinde mumkunse almak istiyorum telefon numarasini gonderebilirmiisniz .simdiden tesekkurler

X