Çocuk Hastalıkları gündüz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
3 aylik cok kücük daha.onun vaktinin cogunu uyuyarak gecirmsei gerek..tabi eger bir hastaligi yoksa.tek basina yatmaya alstir onu.ama 2-3 ay sonra tabi.sessiz olsun uyuyyaci ortam ve sicak..

benım oğlumda hemen hemen dort aylık ama 2.aydan berı gunduzlerı neredeyse uyumuyor dra sordum sorun olmaz dedı masallah sağlık sorunumuz yok gecelerıde uykusu ıı.. yetıyo yanı..zaten 3 aylık bebeklerde gunde 12-15 saat uyku olurmus.. ben bazen ac oyuzden uyanıyor dıye gunduz uyuttuktan sonra mama verıyordum ama yınede yarım saatı gecmezdı uykusu.. ayrıca odanın içi loş olsun perde cek gurultu falanda olmasın bıde bebekler ıcın muzıkler var uykuya yardımcı dene ıstersen gercı oyle alısırsada kotuymus benım oğlumda ışe yaramamıştı ama belkı sizde ıse yarar

benim oğlum 4,5 aylık şuan. benim bebğimde uyumuyordu, ve uykusuz kaldığı için ağlamaktan helak oluyordu.tabi ben onun uykusuzluktan ağladığını bilmiyordum. birgün annemlerde aralıksız saatlerce ağlayınca annem bebeğimi aldı ve bir güzel kundak yaptı, kundak yapılırken ağlaması dahada arttı, sonra şöyle bir ayağında salladı ve uyudu, hemde saatlerce. o günden buyana hep kundak yapıyorum. sadece kollarını bağlamam yetiyor. bebkler bu zamanlarda henüz kendi ellerine kollarına hakim olamıyorlar. en ufacık şeyde korkup irkiliyorlar bu da onların uyanmasına neden oluyor. hatta kendi hareketlerine bile korkuyorlar. sana tavsiyem kundak yap, işkence gibi gelmesin. benimki kundaksız uyumuyor, uyusada hareketlerine uyanıyor. ve birde son zamanlarda saç kurutma makinasına alıştık. saç kurutmayıda düşük modda çalıştırabilirsin. bu da gerçekten daha çabuk uyumalarını sağlıyor. uyudktan sonra kapatıyordum normalde ama üstteki komşum o kadar ses yapıyorki, artık oğlum uyanana kadar açık bırakmam gerekiyor. birde uyandıktan sonra 2 saati geçirme uyuması için. onu bekleme, uyumuyorsa ve 2 saat geçtiyse tekrar uyutmayı dene. benim 1,5-2 saat uyuyor eğer gaz vb sorunu yoksa...

umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…