Bebek Beslenmesi Gündüz uyumayan bebekler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Amhitrite

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
5
0
35
Merhaba arkadaşlar
Benim kızım 2.5 aylık ve su anda gündüz uykusu neredeyse hiç yok ! Gece uyuyor gece uykusu maşallah iyi bir iki kere uyaniyor emziriyorum uyuyor ama gunduz mahvoluyorum. Sabah 6 da kalkıyor akşam 9 a kadar uyumuyor. Bazen bi 10 dk uyuyakaliyor sonra hemen acıyor gözlerini. Siz de boyle seyler yaşıyor musunuz ilk anneligim ve yanımda bana rehberlik edecek kimse yok ne yapmalıyım nasıl düzene girer bu gündüz uykusu

Canim benim kizimda 3 ay 9 günlük kolik bir bebek gaz sancisi çok yoğun olduğu icin gunduz uykusu zerre yoktu. Ve şuan hala ayni gece 12 de uyuyor, sabah deliksiz 6 ya kadar uyanmiyor. 6'dan sonra bir daha gözleri kapanmiyor ,bilmiyorum ne zaman duzene giricek

Benim kızım 6 aylık aynı şekilde hiç uyumuyor gündüz. Artık bende akşama doğru çıldıracak gibi oluyorum çünkü uyulmadığı için hep mızmız. Bugün internetten sipariş verdiğim Bebek hamağı geldi. Son çare almıştım içinde uyur mu bilemediğim için en ucuzunu aldım. Veeee anında uyudu :KK76: sanırım hayatımı kurtaracak bu hamak benim. Tavsiye ederim ucuzundan al dene olmazsa birine hediye edersin

merhabalar, benim kzımda 56 günlük, aynı şekilde gündüz hiç uyumuyor, kucakta gezdirince ya da memede uykuya kolaylıkla dalıyor ama yerine yatırınca hemen uyanıyor. sizce sorunu ne olabilir, karnı mı doymuyor sancısı mı var anlayamadım

Benim bebegmde 62 günlük gündüzleride geceleride uyumuyor ilk 2 haftacok güzeldi şimdi her huyu değişti ancak bebek arabasına koyup dışarı cıkarcaz gezerken uyuyor avmye kapalı alanlara girince hemen uyanıyo resmen sokak istiyorum :KK70: allah yardmcmz olsun valla benmde ilk bebeğim üstelik 21 yasndaym daha zor oluyor gerçekten benim için

X