gündüz uykusu

muslukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
308
0
arkadaşlar yavruşlarınız gündüz kaç kere ve ne kadar uyuyor? ben 2 kere uyutuyorum. sabah kalktıktan 2 saat sonra ve bir daha da 4-5 gibi uyutuyorum. genelde de 1er saat uyuyor.peki siz???

canım benim oğlum doğduğundan beri uykusuz son 2 aydır güzdür 1 kere uyuyor yarım saat veya 1 saat maksimum oda minicik bebkken dahi günde 2 defa uyutabilirdim zorla oda geceleri uyumazdı o zamanda
benimki çok uykusuz yani canım babası kılıklı gece kuşu....

arkadaşlar yavruşlarınız gündüz kaç kere ve ne kadar uyuyor? ben 2 kere uyutuyorum. sabah kalktıktan 2 saat sonra ve bir daha da 4-5 gibi uyutuyorum. genelde de 1er saat uyuyor.peki siz???

sanki bizi anlatmışsın..aynı saatlerde uyuyoruz gündüz ama akşam çok zor uyuyor...

canımcım benimki de sabah 9-10 gibi kalkıo 2 saat sonra 1-1,5 saatlik bir uyku sonra bir daha gece yatana kadar uyumuyor uykusuda gece 11 de düşün

ay sormayın bende cok cektim ama sonunda büyük bi savaşla kazandım saat 10 10 30 gibi kalkıyo şimdi saat 3 e kadar hiç uyutmuyorum 3 ten sonra yastıgını kendi getiriyo yaklaşık 2 saat uyuyo sonra ki uyku saatimiz ise 10 11 arası başta cok zorlandım alıştırmak için ama dedim ya ben kazandım ve artık saatlerini bildigi için uyku saatinde yastıgını getirip onu sallamamı istiyo biraz sabır işi artık

X