• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gündüz Ölüsü-Charlaıne Harrıson (Güneyli Vampir Serisi)

EzBuZ

Danalar girmiş bostana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
4.203
1
156
showthread.php

gunduzolusu.jpg

Kitap Adı: GÜNDÜZ ÖLÜSÜ
Yazarı: CHARLAINE HARRISON
Türü: POLİSİYE-MACERA
Çevirmen: YİĞİT DEĞER BENGİ

KONUSU:

Sookie Stackhouse, Louisina’nın ufak bir kasabasında, kendi halinde bir bar garsonu.
Sessiz, sakin, etliye sütlüye karışmaz ve öyle çok sık dışarı çıkmaz. Güzel olmadığından değil. Güzel bir kız. Sadece, Sookie bir çeşit ‘beceriksizliğe’ sahip. İnsanların zihnini okuyabiliyor. Bu yüzden de erkekler tarafından pek tercih edilmiyor, diyelim.
Bir gün Bill ile tanışıyor, uzun boylu, yakışıklı, esmer -üstelik Sookie adamın aklından geçen tek kelimeyi bile duymuyor. Bill, Sookie’nin hayatı boyunca beklediği erkek...
Fakat Bill’in de kendine has bir ‘beceriksizliği’ var. O bir vampir, hem de kötü şöhretlisinden. Ciddi anlamda tüyleri diken diken eden bir grupla takılıyor ve hepsi de -ne sürprizdir ki- potansiyel katil. Üstüne üstlük, Sookie’nin iş arkadaşlarından biri öldürülünce, Sookie sıranın kendisinde olduğunu düşünmeye başlıyor.
__________________​

c23110.jpg

Evet Gündüz Ölüsü serinin ilk kitabı sırayla;

1. Dead Until Dark (2001)
2. Living Dead in Dallas (2002)
3. Club Dead (2003)
4. Dead to the World (2004)
5. Dead as a Doornail (2005)
6. Definitely Dead (2006)
7. All Together Dead (2007)
8. From Dead to Worse (2008)
9. Dead and Gone (2009)
10. Cruel and Unusual (2009)

Çok saol ya aradım bulamadım çok saol tekrardan paylastıgın için :lepi:

şuana kadar gündüz ölüsü şehir ölüsünü okudum şimdide cadı ölüsünü okumaktayım bence harika bir kitap herkesede tavsiye ederim. Ama diğer serileri pek bulunmuyor bu kitapların araştırdığımda daha fazla kitabı var türkçe çevrilmiş yılın ölüsü ve ölüler ölüsünü bulabildim :1:

Back