• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Gündüz kullanabileceğim krem var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mihrimah88

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
32
0
16
Manisa
Arkadaşlar merhaba,

Bu soğuk rüzgarlı ayazlı günlerde cildim çok yıprandı. Cilt bakımı yapıyorum ama tabiki yatarken, sormak istediğim şey sabah işe giderken yüzüme sürebileceğim hafif bir koruyucu öneriniz var mı? Mesela yazın güneş koruyucu sürüyoruz ama kışın ne sürebiliriz? Kılcal damarlarım da arttı bu rüzgarı yedikçe lütfen yardım...

Genellikle kremler yağlar gündüz kullanıldığında leke bırakıyormuş onun için hiçbir şey kullanamıyorum? Kullandığınız kremleri ve önerilerinizi yazar mısınız?

Hepinizi öptüm =)

Bu bazlı bir nemlendirici kullanabilirsiniz gündüzleri. Ben geceleri yüzüme temizledikten sonra ve sabah yüzümü yıkadıktan sonra Vichy Aqualia Thermal kullanıyorum. Sizde eczaneden Vichy ya da La roche ürünlerini kullanabilirsiniz. Daha yoğun bir nemlendirme istiyorsanız Bepantehe kremde güzel.

Bu bazlı bir nemlendirici kullanabilirsiniz gündüzleri. Ben geceleri yüzüme temizledikten sonra ve sabah yüzümü yıkadıktan sonra Vichy Aqualia Thermal kullanıyorum. Sizde eczaneden Vichy ya da La roche ürünlerini kullanabilirsiniz. Daha yoğun bir nemlendirme istiyorsanız Bepantehe kremde güzel.

Sağol canım ilgilendiğin için zaten cildim yağlı olduğundan çok hafif bir nemlendirici istiyorum yani önerdiklerin uygun, aynı zamanda da gündüz kullanıldığı için leke yapmasını istemiyorum. Çünkü gündüz cilde herhangi bir şey sürülüp çıkıldığında leke yapıyormuş bu konuda senin nemlendiricilerin güvenilir mi peki?

Sağol canım ilgilendiğin için zaten cildim yağlı olduğundan çok hafif bir nemlendirici istiyorum yani önerdiklerin uygun, aynı zamanda da gündüz kullanıldığı için leke yapmasını istemiyorum. Çünkü gündüz cilde herhangi bir şey sürülüp çıkıldığında leke yapıyormuş bu konuda senin nemlendiricilerin güvenilir mi peki?

Rica ederim ne demek:) ben beyaz tenliyim, hemen hemen 4 yıldır bu ürünleri kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç leke yapmadılar. Yazın zaten(nisan ayından itibaren) güneş kremi de kullanıyorum yüzüme güneş lekesi olmasın diye ama kışları sadece bu ürünleri kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu markalar olmasa da eczaneden su bazlı nemlendirici al kesinlikle.

Rica ederim ne demek:) ben beyaz tenliyim, hemen hemen 4 yıldır bu ürünleri kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç leke yapmadılar. Yazın zaten(nisan ayından itibaren) güneş kremi de kullanıyorum yüzüme güneş lekesi olmasın diye ama kışları sadece bu ürünleri kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu markalar olmasa da eczaneden su bazlı nemlendirici al kesinlikle.

İşte şimdi içim daha çok rahatladı teşekkür ederim :) ben yarın ilk iş olarak bir eczaneye uğrayıp su bazlı hafif bir nemlendirici alayım önerdiğin markaların da fiyatlarını sorarım hem...

Back
X